Skip to main content

HR en veranderen

Download brochure
HR en veranderen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Masterclass Organisatie­psychologie

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure

Future of work

Niveau Postbachelor
Duur 30 weken
Studiekosten € 5925,-
Bekijk opleiding Download brochure

Future of work: de organisatie in transitie

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2850,-
Bekijk opleiding Download brochure

Authentieke organisatiecultuur

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2450,-
Bekijk opleiding Download brochure

Liever een maatwerktraject ?

Een ontwikkeladvies voor jouw medewerkers én organisatie en begeleiding tijdens en na het maatwerktraject. Het resultaat: een unieke oplossing voor jouw business case.

Bekijk de mogelijkheden
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Continu veranderen is het nieuwe normaal. In de huidige samenleving gaan de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen razendsnel. In toenemende mate is de wendbaarheid van een organisatie cruciaal om te kunnen (blijven) aansluiten op de dynamische buitenwereld. Maar hoe kan een organisatie de wendbaarheid van haar belangrijkste kapitaal, de medewerkers, en daarmee haar transformatievermogen, vergroten?. Voor HR is de ondersteuning bij veranderingen cruciaal. HR en veranderen gaan dan een bijdrage leveren aan het vergroten van de wendbaarheid van de organisatie. Agile organiseren vraagt om agile medewerkers.

Wat betekent dit voor de toekomst van werk!

De sociale, technologische, economische en maatschappelijke ontwikkelingen gaan zo snel dat organisatie ontwikkeling en cultuurverandering de nieuwe werkelijkheid zijn geworden. Daar spelen we met de opleiding Future of Work op in. Niet alleen kunnen analyseren wat al deze ontwikkelingen betekenen voor onze organisatie maar ook kijken naar de consequenties voor organisatie ontwikkeling en cultuurverandering. Kortom kom in beweging met de opleiding toekomst van werk.

De wijze waarop cultuurveranderingen vorm gegeven kunnen worden vraagt om inzicht in organisatiepsychologie. De opleiding organisatiepsychologie is de basis om vanuit nieuwe inzichten het transitievermogen van jouw organisatie te vergroten.

Docenten met bewezen staat van dienst

Alle docenten, trainers en adviseurs van onze opleidingen HR en veranderen zijn professionals uit de praktijk met een bewezen staat van dienst. Zij zijn betrokken bij onderzoek naar en adviseren organisaties over de toekomst van werk en veranderen in organisaties. Door hun jarenlange praktijkervaring maken zij de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische toepassingen. Op deze manier kun je jouw opgedane kennis en vaardigheden uit de opleiding duurzame inzetbaarheid of casemanagement meteen gebruiken in jouw werk en werken naar een agile organisatie.

Werkveldadviesraad HRM

De opleidingstrajecten van Avans+ sluiten aan op wat er speelt in de dagelijkse praktijk. De werkveldadviesraad HRM van Avans+ heeft daarom een actieve rol bij het opstellen van ons curriculum. Actualiteiten, trends en ontwikkelingen worden daardoor direct doorvertaald in onze training organisatiepyschologie..

Vragen over onze HR en veranderen opleidingen?

Sta je te popelen om beter te adviseren rondom veranderingen binnen jouw organisatie ? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over welke training cultuur en veranderen  het best bij jouw situatie past. Zit je met andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Lees meer