Lees hoe Hannelore Verschut de opleiding HR en organisatieverandering heeft ervaren:

"Na jarenlang supermarktmanager bij Albert Heijn te zijn geweest, wilde ik graag de overstap maken van de operatie naar Human Resources. Hiervoor had ik uiteraard nog extra inhoudelijke bagage nodig. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een passend ontwikkeltraject.

Doorgroeien dankzij de opleiding

Met al een WO opleiding op zak wilde ik wel een opleiding vinden die nog echt iets toe zou voegen. Ik werkte ook 32 uur per week en had al de nodige ervaring met personeel als eindverantwoordelijke voor een winkel met 200 medewerkers. De zoektocht naar een inhoudelijk goede opleiding die te combineren was met de dagelijkse gang van zaken, viel dus niet mee. Uiteindelijk ben ik bij Avans+ terecht gekomen en die keuze is me tot op de dag van vandaag goed bevallen. Ik ben inmiddels namelijk HR consultant en de opgedane kennis uit de opleiding pas ik dagelijks toe.

Draagvlak creëren

Als HR Consultant bij Ahold is een van mijn taken het verzuim binnen een distributiecentrum van Albert Heijn, significant te laten dalen. Bij aanvang van dit project heb ik een belangrijk onderdeel uit te opleiding ‘eigen gemaakt’. Veranderingen doorvoeren = draagvlak creëren. Door hiermee te beginnen, heb ik de eerste stap naar succes gezet. Inmiddels is het verzuim fors gezakt waardoor een aanzienlijke kostenbesparing is gerealiseerd. Daar ben ik stiekem best trots op! Op naar het volgende succes.

Woorden als leerzaam, uitdagend, leuk, een nuttig netwerk opbouwen en professionele docenten typeren voor mij deze opleiding Personeelsmanagement & organisatieverandering."