Skip to main content

Vanaf september starten de fysieke bijeenkomsten weer! Kijk hier voor meer informatie.

Talent­management en advies

Thema Talentmanagement en advies

Binnen het HR vakgebied zijn een aantal specialisaties die te maken hebben met talentmanagement.  Van recruitment tot opleidingsbeleid en loopbaancoaching zijn allemaal onderwerpen die een of meerdere raakvlakken hebben met talentmanagement. Voor alle drie geldt dat strategisch personeelsplanning een belangrijke tool is die je inzicht geeft in op welk vlak van talentmanagement je het beste kan concentreren.

Inhoud van onze talentmanagement opleidingen

De postbacheloropleiding Loopbaancoaching , focust zich op het vormgeven van een loopbaantraject waarin je een medewerker kunt begeleiden. De postbachelor opleiding HRD focust zich op het vormgeven van je opleidingsbeleid welke is afgestemd op strategie en individu. De postbacheloropleiding recruitment geeft je alle actuele tools in handen om de juiste talenten te werven en te onboarden. Voor al deze specialisaties geldt dat strategische personeelsplanning richting geeft aan de invulling van de diverse thema´s. Binnen de training SPP ga je concreet aan de slag in je dagelijkse praktijk om voor een afdeling of functiegroep inzichtelijk te maken wat dat betekent voor de diverse HR specialismen.

Praktijkgerichte cursus adviseur met ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat je echt wat met jouw opleiding tot adviseur kunt doen in jouw dagelijkse praktijk. Daarom zijn al onze opleidingen sterk praktijkgericht: je kunt tijdens jouw opleiding al met de opgedane kennis aan de slag. Gedurende jouw leertraject word je begeleid door docenten met ruime praktijkervaring. Dit zijn professionals die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. De combinatie van praktijkgerichtheid en ervaren praktijkdocenten zorgt ervoor dat je het meeste rendementen uit jouw adviseur opleiding kan halen. Je kunt jouw adviesvaardigheden optimaal toepassen in jouw praktijk.

Neem gerust contact op over onze opleiding talentmanagement

Interesse in een cursus  adviseren  of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding talentmanagement het best bij je ontwikkeling past? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer