Skip to main content

Talent­management en advies

Download brochure
Thema Talentmanagement en advies
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Human resource development

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Recruitment

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Bekijk voorlichtingen

Wil jij een talentmanagement opleiding volgen? Binnen het HR vakgebied zijn een aantal specialisaties die te maken hebben met talentmanagement. Van recruitment tot opleidingsbeleid, het zijn allemaal onderwerpen die een of meerdere raakvlakken hebben met talentmanagement. Voor alle drie geldt dat strategisch personeelsplanning een belangrijke tool is die je inzicht geeft in op welk vlak van talentmanagement je het beste kan concentreren.

Een talentmanagement opleiding, welke kies jij?

De postbachelor opleiding HRD focust zich op het vormgeven van je opleidingsbeleid welke is afgestemd op strategie en individu. De postbacheloropleiding Recruitment geeft je alle actuele tools in handen om de juiste talenten te werven en te onboarden. Voor al deze specialisaties geldt dat strategische personeelsplanning richting geeft aan de invulling van de diverse thema´s. 

Recruiter opleiding

Wil jij je verdiepen in recruitment, bekijk dan eens de opleiding Recruitment. In deze opleiding leer je hoe je een goede recruitment strategie ontwikkelt, welke kanalen en tools je moet inzetten om de juiste kandidaat te vinden en hoe je een onboarding programma neerzet. Na deze opleiding Recruitment haal jij de beste mensen binnen in jouw organisatie!

Praktijkgerichte recruiter opleiding of HRD met ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat je echt wat met jouw opleiding tot adviseur kunt doen in jouw dagelijkse praktijk. Daarom zijn al onze opleidingen sterk praktijkgericht: je kunt tijdens jouw opleiding al met de opgedane kennis aan de slag. Gedurende jouw leertraject word je begeleid door docenten met ruime praktijkervaring. Dit zijn professionals die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. De combinatie van praktijkgerichtheid en ervaren praktijkdocenten zorgt ervoor dat je het meeste rendementen uit jouw adviseur opleiding kan halen. Je kunt jouw adviesvaardigheden optimaal toepassen in jouw praktijk.

Neem gerust contact op over onze opleidingen

Interesse in een talentmanagement opleiding of recruitment opleiding of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding het best bij je ontwikkeling past? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer