Skip to main content

Corona update: alle lessen volledig online t/m 11 februari 2022.

Lees meer

Datamanagement

Datamanagement
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Data staat ook wel bekend als het nieuwe goud. Data is nodig om de juiste beslissingen te nemen in een organisatie. Door tijdig over de juiste relevante data te beschikken zijn bestuurders in staat om de juiste organisatorische koers te varen. Dit biedt vele concurrentievoordelen.

Tijdig beschikken over de juiste, betrouwbare en relevante data gaat niet vanzelf. Daarvoor moeten de nodige activiteiten worden gepland en uitgevoerd. Zaken die hierbij komen kijken zijn bijvoorbeeld dataopslag, data registratie, datamining, datascience, datawarehousing en business intelligence. Allemaal activiteiten die geconcentreerd zijn rondom data. Bij Avans⁺ leren we je alles over datamanagement.

Data opleidingen van Avans+

Met de data opleidingen van Avans+ krijg je alle handvaten om meer te weten te komen over datascience en dit op de juiste manier toe te passen binnen jouw werk. Je leert de mogelijkheden van datascience en weet hoe je deze praktisch kan vertalen naar concreet bruikbare toepassingen voor jouw organisatie. Ben je nog niet zeker of een datamanagement opleiding bij jou past of welke van onze data opleidingen optimaal aansluit bij jouw opleidingsbehoefte? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag meer duidelijkheid te krijgen!

Lees meer