Skip to main content

Vanaf september starten de fysieke bijeenkomsten weer! Kijk hier voor meer informatie.

Scrum

Inschrijven
Iets voor jou?
 • Je leert werken met Scrum en Agile gedachtegoed in software projecten
 • Je leert scrum rollen begrijpen en inzetten binnen zelfsturende teams  

Scrum is een veelgebruikte methode om in een team samen te werken en op efficiënte aan de slag te gaan. In deze Scrum training worden verschillende onderwerpen behandeld. De kennis wordt opgedaan om met Scrum te starten in jouw team, of de effectiviteit van het werken met Scrum te verhogen.

Over deze kosteloze opleidingsmogelijkheid

Je krijgt deze unieke kans om kosteloos een scholingstraject te volgens via Avans+ als partner van CA-ICT. Hiermee is het mogelijk om, namens de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid én het opleidingscollectief Digipower 2021 een scholing aan te bieden voor deze module. Je kunt hierbij meerdere opleidingen combineren. Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid

Digipower 2021 is mede mogelijk gemaakt door CA-ICT, het opleidingsfonds voor de arbeidsmarkt ICT.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt affiniteit met de software ontwikkeling. Je wilt bijvoorbeeld Agile Scrum Master worden. Jouw rol vraagt om Agile Scrum goed te vertalen naar bruikbare toepassingen binnen jouw bedrijf. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière met meer gespecialiseerde en toepasbare kennis op het gebied van Scrum.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Het onderwijs wordt volledig online aangeboden. Het is hands-on en probleemgestuurd. In de eerste les wordt een eindopdracht door de docent met de deelnemers besproken. De deelnemers maken deze eindopdracht geleidelijk af met de concepten die ze in de lessen leren. Met het afronden en presenteren van deze eindopdracht rond een deelnemer met succes een cursus af.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van een dagdeel. Deze worden gegeven in een periode van 10 weken. In de weken waarin geen bijeenkomsten plaats vindt is de docent beschikbaar voor vragen en begeleiding van de eindopdracht.

  De begeleiding wordt aangeboden per telefoon, per email of in een online sessie.

  De lesdagen zullen zijn op maandag, donderdag en/of vrijdag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De opleiding Methodisch werken, agile is in het kader van de Nederland Leert Door opleidingssubsidie kosteloos te volgen. Hierbij is de subsidieregeling met voorwaarden van de Rijksoverheid van toepassing. 

  Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid.

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van deze module ontvang je een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Je hebt gedegen inzicht gekregen in de Scrum methodiek. Je kunt dit praktisch vertalen naar bruikbare projecten waarin een softwareapplicatie voor jouw organisatie of voor een klant ontwikkeld moet worden.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze Agile opleiding?Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 0900 110 10 10.

  Programma

  De opleiding Scrum wordt ook wel methodisch werken of Agile genoemd. In deze Scrum training worden verschillende onderwerpen behandeld. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het leren van de basisbegrippen
  • Scrummen
  • Toepassen Agile/Scrum

  Programma Methodisch werken, agile
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven