Skip to main content

Kom zaterdag 13 april naar de open dag in Breda. Meld je hier aan!

Software development - Full-stack (JTF)

 • niveau Postbachelor
 • duur 15 weken
 • studiebelasting 7,5 uur per week
 • studiekosten 6.000,-
Iets voor jou?
 • Je wilt graag leren hoe je de ‘voorkant’ en ‘achterkant’ van een applicatie kan vormgeven en conceptueel kan vormgeven.
 • Je wilt meer weten en leren over softwareontwikkeling vandaag de dag.

Woon of werk je in West Noord-Brabant? Volg deze opleiding dan met 50% subsidie. Lees meer over de mogelijkheden voor jou.

In de opleiding Software Development ligt de focus op de Front-End en de Back-End en hoe data zich tussen deze twee werelden beweegt.  
Je leert de basis voor het ontwikkelen van een Front-End (‘voorkant’). Deze basis maak je specifieker door je eigen draai te geven aan de uitwerking van de eindopdracht. Aan de hand van JavaScript en HTML leer je een simpele Front-End applicatie te bouwen volgens een gefaseerde standaard en de eisen die hieraan worden gesteld.  

 

Daarnaast kijken we naar de ‘achterkant’ van software en waar de magie van de werking van software gebeurt. Dat doen we aan de hand van PHP. Ook hier leer je de basis die nodig is en die je zelf verder kan uitdiepen. Ook hier spelen de eisen een belangrijke rol.   
Met de kennis die je hebt verdiep jij je in een andere programmeertaal (ASP.NET C#) óf zoek je de toepassing met Blockchain op óf ga je juist het (software)ontwikkelproces begeleiden volgens de Scrum methodiek. In beide gevallen zal je gedegen kennis hebben van softwareontwikkeling op deze vlakken om aan de slag te gaan als Front-End Developer, Back-End Developer of Full-Stack developer. 

Lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je wilt meer leren over hoe webapplicaties worden gemaakt en hier zelf ook een draai aan geven.

  Je bent in het bezit van een afgeronde mbo4/havo/vwo diploma. Heb je dit niet én ben je 21 jaar of ouder dan nemen we een 21+ toets af waaruit moet blijken dat je minimaal mbo4-niveau hebt.  

  Werkvorm

  Werkvorm

  Er zijn in totaal 15 online bijeenkomsten in deze opleiding waarin je de theorie krijgt uitgelegd en kan toepassen in de praktische opdrachten. Uiteindelijk zijn de praktische opdrachten een deel van de uiteindelijke eindopdracht die je moet inleveren ter afronding. 

  Heb je een specifiek vraagstuk dat je met de opleiding wilt onderzoeken en beantwoorden dan kan je dit met de docent afstemmen. Heb je extra vragen of ondersteuning nodig bij de opleiding? Dan zijn er per week begeleidingsmomenten waar je dit met de docent kan bespreken. 
   
  Let erop dat je een laptop of computer hebt dat een stabiele internetverbinding aan kan en je de mogelijkheid hebt om software te installeren. Eventuele literatuur ontvang je van de docent. 

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De online bijeenkomsten zijn op een vast avonddeel in de week van 19:00 – 22:00 uur.  De begeleidingsbijeenkomsten zijn op een vast avonddeel in de week van 19:00 – 21:00 uur.  

  Een totale studiebelasting van 8 tot 10 uur per week.  

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor deze opleiding bedragen € 6.000,-. In deze opleiding zitten 2 modules en een keuzemodule aangevuld met een intakegesprek en loopbaan oriëntatietraject.

  Subsidie

  Je komt in aanmerking voor deze overheidssubsidie als je aan de volgende voorwaarden voldoet.

  • Je bent óf woonachtig óf werkzaam in de regio West-Noord-Brabant en kan dit ook aantonen. De regio bestaat uit de gemeenten: Bergen op Zoom, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.
  • Je bent meerderjarig maar hebt nog niet de wettelijke pensioengerechtigde leeftijd bereikt. 
  • Dit project is voor uitkeringsgerechtigden, niet-uitkeringsgerechtigden, ZZP’ers, flexwerkers en mensen in loondienst. 

  Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet kan je kosteloos deelnemen aan de trajecten: Intake en het Loopbaan oriëntatie traject. De opleidingstrajecten worden voor 50% vanuit de subsidie gefinancierd.  

  • Indien je werkt betaalt je huidige werkgever of jouw toekomstige werkgever (in overleg) de resterende 50% opleidingskosten.
  • Indien je uitkeringsgerechtigd bent, ga in gesprek met je uitkeringsinstantie over de resterende 50% opleidingskosten.
  • Ben je ZZP’er? Dan betaal je zelf 50% van de opleidingskosten.

  Meer informatie: Digipower 2023-2026 'Green Deal'

  Werkwijze

  Wanneer je deze trajecten gesubsidieerd gaat volgen hebben wij persoonsgegevens en ingevulde formulieren van je nodig. Het CA-ICT heeft deze gegevens nodig om de ontvangen subsidies uit het subsidieprogramma Just Transition Fund te kunnen verstrekken aan opleiders ten behoeve van de uitvoering van scholingsactiviteiten van het project Digipower 2023-2026 ‘Green Deal’. Het CA-ICT kan dat niet zonder deze gegevens, omdat via het inzien van deze gegevens gecontroleerd wordt of de gesubsidieerde activiteiten daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Dat neemt niet weg dat je gegevens natuurlijk wel van vertrouwelijke aard zijn. Het CA-ICT ziet er daarom nauwkeurig op toe dat deze optimaal beschermd worden tegen onbevoegde ogen. Na aanmelding ontvang je van ons een mail met de benodigde gegevens en formulieren. Ook sturen wij een privacy statement van het CA-ICT, hierin staat precies wie welke gegevens over je mag inzien, op welke wijze en hoe lang de gegevens bewaard worden en hoe wordt voorkomen dat onbevoegde personen de gegevens kunnen lezen. 

  Diploma

  Diploma

  Na een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. 

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van deze opleiding weet je hoe je het softwareontwikkelproces voor webapplicaties moet oppakken en hoe je zelf webapplicaties kan bouwen. Hiermee bezit je de kennis die nodig is om je eventueel verder te verdiepen in de bouw van webapplicaties. 

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000. 

  Programma

  De opleiding bestaat uit 2 modules en 1 keuzemodule: 

  • Front-end development 
  • Back-end development 
  • Keuzemodule: Scrum of Blockchain of C# programmeren 

  Full-stack development (JTF)
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven