Skip to main content

Onze deuren zijn geopend en fysieke lessen zijn gedeeltelijk weer gestart! Kijk hier voor meer informatie.

Mobile en development

Mobile en development
Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Opleidingen met kwaliteit

De wereld verkeert in het beginstadium van wat inmiddels de vierde industriële revolutie heet. Technologische ontwikkelingen als artificial intelligence, Internet of things, big data, blockchain, robotics, fotonica en bio- en nanotechnologie maken de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk. Tegelijkertijd dwingt het bestaande bedrijfsmodellen te innoveren omdat de kans groot is dat deze anders zullen verdwijnen als gevolg van deze digitale golf. De ontwikkeling van software is randvoorwaardelijk voor het succes van al deze ontwikkelingen.

De samenkomst (ook wel nexus of forces genoemd) van ontwikkelingen in de software engineering op het gebied van social, mobile, analytics en cloud versnellen het voortbrengen van nieuwe functionaliteit en de mate van flexibilisering van het technologische landschap.

Een kortere time-to-market en flexibiliteit in het applicatielandschap wordt steeds belangrijker om je als bedrijf snel aan te kunnen passen aan de veranderende klantbehoeften. In het softwareontwikkelproces is de opkomst van zogenaamde low code platformen mede daarom niet te stuiten.

Een voorbeeld van nieuwe mobile applications zijn de digitale chatbots. Door het inzetten van digitale chatbots wordt de klantenservice enorm geprofessionaliseerd. Servicemedewerkers krijgen zinvoller werk doordat de eerste lijn hulp door chatbots worden afgevangen. Daarnaast verbetert de inzet van chatbots de klantbeleving.  Kijk verder bij onze opleidingen op het gebied van mobile en development voor meer informatie.

Neem contact op over onze mobile en development opleidingen

Ben je nog niet zeker of een mobile en development opleiding bij je past of welke van onze mobile en development opleidingen optimaal aansluit bij jouw opleidingsbehoefte? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag meer duidelijkheid te krijgen!

Lees meer