Skip to main content

Back-end development

Inschrijven
Opleiding - Back-end development
Iets voor jou?
 • In deze module leer je back-end programmeren.
 • Je leert een webapplicatie met een back-end database te ontwerpen en te realiseren.

Je hebt gedegen inzicht gekregen in het ontwerpen en ontwikkelen van een backend applicatie en weet je hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie. Je kunt dit praktisch vertalen naar concreet bruikbare toepassingen voor jouw organisatie. Zo lever je een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, je bent nóg waardevoller voor jouw organisatie.

Kosteloos de opleiding volgen 

Je krijgt deze unieke kans om kosteloos een scholingstraject te volgens via Avans+ als partner van CA-ICT. Hiermee is het mogelijk om, namens de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid én het opleidingscollectief Digipower 2021-2022 een scholing aan te bieden voor deze module. Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid

Digipower 2021-2022 is mede mogelijk gemaakt door CA-ICT, het opleidingsfonds voor de arbeidsmarkt ICT.

De opleiding is kosteloos te volgen zolang de voorraad strekt en als je voldoet aan de vereisten. Je kunt 1 opleiding kosteloos volgen. 

CA-ICT

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt affiniteit met de software ontwikkeling. Je wilt bijvoorbeeld Back-end programmeur worden. Jouw rol vraagt om Back-end technologie goed te vertalen naar bruikbare toepassingen binnen jouw bedrijf. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière met meer gespecialiseerde en toepasbare kennis op het gebied van Back-end en databases.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Het onderwijs wordt volledig online aangeboden. Het is hands-on en probleemgestuurd. In de eerste les wordt een eindopdracht door de docent met de deelnemers besproken. De deelnemers maken deze eindopdracht geleidelijk af met de concepten die ze in de lessen leren. Met het afronden en presenteren van deze eindopdracht rond een deelnemer met succes een cursus af.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten die op dinsdag van 19.00 uur tot 22.00 uur plaatsvinden. De lessen worden gegeven in een periode van 5 weken. Aparte begeleiding is mogelijk op afspraak met de docent. 

  De begeleiding wordt aangeboden per telefoon, per email of in een online sessie.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De opleiding Back-end development is in het kader van de Nederland Leert Door opleidingssubsidie kosteloos te volgen. Hierbij is de subsidieregeling met voorwaarden van de Rijksoverheid van toepassing.

  Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid.

  Kom je niet in aanmerking voor de subsidie, of is de subsidie periode verlopen, dan bedragen de opleidingskosten €875,-. 

  De opleiding is kosteloos te volgen zolang de voorraad strekt en als je voldoet aan de vereisten. Je kunt 1 opleiding kosteloos volgen. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op. 

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van deze module ontvang je een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Je hebt gedegen inzicht gekregen in een back-end programmeertaal in combinatie met Back-end databases. Je kunt dit praktisch vertalen naar bruikbare back-end applicaties voor jouw organisatie of voor een klant.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Programma

  Met deze module leer je om de front- en back-end van een dynamische webapplicatie te ontwerpen en realiseren. Ook ontwerp en realiseer je de gegevensopslag. Je gaat aan de slag met PHP.

  Programma Back-end development
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven