Skip to main content

REACT-EU

Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Om de krapte op de ICT-arbeidsmarkt te verkleinen heeft de EU-opleidingsbudget beschikbaar gesteld middels de subsidieregeling REACT-EU.

Wanneer kom je in aanmerking voor deze subsidieregeling?

  • Je komt voor deze overheidssubsidie in aanmerking als je minimaal 12 uur per week werkt in loondienst of als ZZP-er in geschreven staat bij de KvK, 18 jaar of ouder bent én onder een van onderstaande doelgroepen valt:
  • Je bent bij moment van starten met dit traject een werkende en je hebt in de afgelopen drie jaar een keer uitkering ontvangen.
  • Je bent bij moment van starten met dit traject een werkende en je verdiend momenteel minder dan 130% van het minimumloon.
  • Je werkt en je bent bij moment van starten met dit traject een statushouder
  • Je bent bij moment van starten met dit traject een ZZP’er en je verdiend momenteel (over een periode van 6 maanden voor start) een gemiddeld bedrag van € 35,- of minder per gewerkt uur.
  • Werkenden zijn flexwerkers, werknemers in loondienst of ZZP’ers.

Logo EFSLogo CAI

 

 

 

REACT-EU subsidie ICT

Ben je statushouder, werk je minimaal 12 uur per week en wil je jouw positie op de arbeidsmarkt vergroten? Dan kun je met de subsidieregeling REACT-EU bij Avans+ tijdelijk gratis een opleidingstraject in de ICT volgen. Je kiest één van de kosteloze scholingen waarna je aan de slag kan gaan in de ICT-sector bij een bedrijf. Hiermee zet jij een volgende stap in jouw carrière als data-analist, junior ethical hacker, full-stack developer of software developer. 

 

 

Lees meer