Skip to main content

REACT-EU

Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Opleidingen met kwaliteit

REACT-EU subsidie ICT

Ben je statushouder, werk je minimaal 12 uur per week en wil je jouw positie op de arbeidsmarkt vergroten? Dan kun je met de subsidieregeling REACT-EU bij Avans+ tijdelijk gratis een opleidingstraject in de ICT volgen. Je kiest één van de kosteloze scholingen waarna je aan de slag kan gaan in de ICT-sector bij een bedrijf. Hiermee zet jij een volgende stap in jouw carrière als data-analist, junior ethical hacker, full-stack developer of software developer. 

Om de krapte op de ICT-arbeidsmarkt te verkleinen heeft de EU-opleidingsbudget beschikbaar gesteld middels de subsidieregeling REACT-EU.

Wanneer kom je in aanmerking voor deze subsidieregeling?

Je komt voor deze overheidssubsidie in aanmerking als je minimaal 12 uur per week werkt in loondienst of als ZZP-er in geschreven staat bij de KvK, 18 jaar of ouder bent én onder een van onderstaande doelgroepen valt:

Je bent bij moment van starten met dit traject een werkende en je hebt in de afgelopen drie jaar een keer uitkering ontvangen.

Je bent bij moment van starten met dit traject een werkende en je verdiend momenteel minder dan 130% van het minimumloon.

Je werkt en je bent bij moment van starten met dit traject een statushouder

Je bent bij moment van starten met dit traject een ZZP’er en je verdiend momenteel (over een periode van 6 maanden voor start) een gemiddeld bedrag van € 35,- of minder per gewerkt uur.

Werkenden zijn flexwerkers, werknemers in loondienst of ZZP’ers.

Logo EFSLogo CAI

 

 

 

 

Lees meer