Skip to main content

Cyber Security & Digitale Veiligheid (REACT-EU)

Inschrijven
Cyber Security & Digitale Veiligheid (REACT-EU)
Iets voor jou?
 • Je bent geïnteresseerd in hoe je webapplicaties kan aanvallen maar ook kan verdedigen.
 • Je wilt weten welke methoden en technieken er zijn om je te kunnen verdedigen tegen aanvallen.
 • Je bent niet bang om te laten zien waar de zwakheden van webapplicaties liggen of zelf aan de slag te gaan om aan te vallen.

Om de krapte op de ICT-arbeidsmarkt te verkleinen heeft de EU-opleidingsbudget beschikbaar gesteld middels de subsidieregeling REACT-EU. Een mooie manier om naast maatschappelijk een steentje bij te dragen ook de ontwikkeling van de ICT te stimuleren. 

Cyber security heeft jouw aandacht en tijdens deze scholing leer je hoe je webapplicaties kunt aanvallen. De digitale wereld (zoals web-, cloud- en mobileresources) raakt steeds verder verweven en onderdeel van de ‘echte’ wereld. Waar men in het verleden nog software voor geïsoleerde omgevingen kon leveren, is deze nu steeds meer onderdeel van netwerken als het internet, het cyberdomein. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan hoe je de digitale wereld veiliger kan maken.

Logo EFSLogo CAI

Cyber Security & Digitale Veiligheid (REACT-EU)
  Doelgroep

  Doelgroep

  Om de krapte op de ICT-arbeidsmarkt te verkleinen heeft de EU-opleidingsbudget beschikbaar gesteld middels de subsidieregeling REACT-EU.  Een mooie manier om naast maatschappelijk een steentje bij te dragen ook de ontwikkeling van de ICT te stimuleren. 

  Wanneer kom je in aanmerking voor deze subsidieregeling?

  Je komt voor deze overheidssubsidie in aanmerking als je minimaal 12 uur per week werkt in loondienst of als ZZP-er in geschreven staat bij de KvK, 18 jaar of ouder bent én onder een van onderstaande doelgroepen valt:

  • Je bent bij moment van starten met dit traject een werkende en je hebt in de afgelopen drie jaar een keer uitkering ontvangen.
  • Je bent bij moment van starten met dit traject een werkende en je verdiend momenteel minder dan 130% van het minimumloon.
  • Je werkt en je bent bij moment van starten met dit traject een statushouder
  • Je bent bij moment van starten met dit traject een ZZP’er en je verdient momenteel (over een periode van 6 maanden voor start) een gemiddeld bedrag van € 35,- of minder per gewerkt uur.

  Werkenden zijn flexwerkers, werknemers in loondienst of ZZP’ers.

  Verder heeft Cyber security jouw belangstelling en je wilt graag weten hoe je hier praktisch een rol in kunt vervullen door van beide kanten (het aanvallen en het verdedigen) de digitale wereld veiliger te maken.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Het onderwijs wordt volledig online aangeboden. Het is hands-on en probleemgestuurd. In de eerste les wordt een eindopdracht door de docent met de deelnemers besproken. De deelnemers maken deze eindopdracht geleidelijk af met de concepten die ze in de lessen leren. Met het afronden en presenteren van deze eindopdracht rond een deelnemer met succes een module af.

  Wil meer weten over het programma van de opleiding, vraag dan de brochure aan.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding bestaat uit 10 bijeenkomsten van een dagdeel. Deze worden gegeven in een periode van 10 weken. Buiten de bijeenkomsten om is begeleiding mogelijk op afspraak met de docent. De begeleiding wordt aangeboden per telefoon, per email of in een online sessie.

  Wil meer weten over het programma van de opleiding, vraag dan de brochure aan.

  Studiekosten

  Studiekosten

  Deze opleiding is kosteloos te volgen via de REACT-EU subsidieregeling. Je komt hiervoor in aanmerking als je een werkende statushouder bent. Bij het intakegesprek vragen we je om aanvullende informatie zodat wij de subsidieaanvraag kunnen verwerken.

  Diploma

  Diploma

  Na het afronden van de volledige opleiding ontvang je een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de opleiding ben je in staat om diverse aanvallen te herkennen en weet je hoe je tools moet inzetten om dit te monitoren. Met de kennis van deze opleiding ben je ook in staat om de digitale veiligheid te verhogen doordat je weet hoe jij je kunt verdedigen tegen de aanvallen. Hiermee kan je bij een organisatie dit zowel praktisch realiseren als advies geven over hoe dat zou moeten.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven