Skip to main content

Chemie

(6 OPLEIDINGEN )
Laboratoriumtechniek - Chemie
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE? ONTDEK HET IN DEZE VIDEO!
Opleidingen met kwaliteit

Wilt u alles weten over de chemische aspecten van uw werk? Er zijn veel onderwerpen op het gebied van chemie waar analisten of andere medewerkers binnen de (chemische) industrie zich in kunnen verdiepen en specialiseren. Werk aan uw ontwikkeling met een chemieopleiding van Avans+.

Werken aan uw ontwikkeling; Avans+ helpt u daarbij

Avans+ biedt een aantal chemieopleidingen en cursussen op verschillende niveaus. De opleiding Basischemie voor laboratoriummedewerkers en procesoperators is bedoeld voor laboranten zonder relevant diploma, die behoefte hebben aan de chemische achtergronden van hun werk. Met de opleiding Fysisch-chemische eigenschappen van organische verbindingen kunnen analisten of laboratoriummedewerkers hun kennis op het gebied van organische chemie opfrissen en uitbreiden.

Een postbachelor Chemisch analist op maat

Als enige opleider in Nederland biedt Avans+ een postbacheloropleiding Chemisch analist op maat. U heeft de behoefte zich verder te ontwikkelen, maar u wilt geen reguliere opleiding volgen van een aantal jaar? Daar bieden we door deze opleiding een oplossing voor. Bij ons kunt u op maat uw eigen opleiding samenstellen; zowel inhoudelijk als qua studieduur. U kunt werken aan uw professionele ontwikkeling, maar bij Avans+ hechten we ook veel waarde aan het persoonlijk leiderschap. Dit houdt in dat we u ook kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw generieke vaardigheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld communiceren met opdrachtgevers en op de werkvloer. Wilt u meer informatie over dit maatwerktraject? Neem contact op met een van onze opleidingsmanagers.

Interactie met ervaren docenten

Onze opleidingen worden gekenmerkt door praktijkgerichtheid. De docenten waarvan u les krijgt, zijn ervaringsdeskundigen uit het werkveld. U heeft tijdens de bijeenkomsten veel interactie en kunt ook al uw vragen direct stellen. De meeste opleidingen vinden plaats in ons eigen laboratorium, waar u werkt aan praktijkcases, met leveranciersonafhankelijke apparatuur.

Heeft u nog vragen?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij denken graag met u mee!

lees meer