Skip to main content

Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten

Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten
iets voor u?
 • U bent fiscaal adviseur of accountant.  
 • U wilt op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op fiscaal gebied.
 • U wilt de belangrijkste wetswijzigingen en arresten weten.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 1 dagdeel
 • studiebelasting 1 dagdeel
 • studiekosten 250,-
 • startdata
  • 13-02-2019 Breda
Bekijk alle startdata en locaties
Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten avansplus breda

Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten

3-pe-urenDe Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten behandelt nieuwe wetswijzigingen, beleidsbesluiten en arresten op fiscaal gebied. De bijeenkomst is opgezet door het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC). U krijgt een uitvoerige update zodat u voor het komende jaar goed geïnformeerd bent over de belangrijkste ontwikkelingen.

Syllabus na deelname aan de studiebijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst gaat u op een aantal belangrijke onderwerpen dieper in. U krijgt een uitgebreide syllabus met de belangrijkste wijzigingen, arresten en het nieuwe beleid. Deze syllabus kunt u gedurende het jaar als naslagwerk gebruiken.

lees meer
praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De doelgroep waarvoor de studiebijeenkomsten gehouden worden, zijn personen die zich beroepshalve met belastingen en loonadministraties bezighouden, zoals belastingadviseurs, accountants, medewerkers van administratiekantoren, banken en notaris- en advocatenkantoren. De bijeenkomsten wordt gegeven op hbo-niveau.

  Werkvorm

  Werkvorm

  In de cursus willen we u inzicht verschaffen in de geldende regelgeving, het op dit punt geformuleerde beleid en ontwikkelingen in de rechtspraak. De informatie krijgt u in de vorm van een uitgebreide syllabus. Tijdens de studiebijeenkomst zal op de belangrijkste aspecten dieper worden ingegaan en vaak zullen een aantal casus worden behandeld. Na afloop krijgt u een uitgebreide uitwerking van de casus uitgereikt. Met deze cursus frist u uw kennis  op en bent u weer op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen en ontwikkelingen.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten vindt plaats in de avonduren.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van de Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten zijn: € 250,- (vrij van btw).

  Diploma

  Diploma

  Voor RB en NOAB en NBA worden punten/uren aangevraagd respectievelijk 2,5 fiscaal, 3 en 3.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten bent u weer goed geïnformeerd over de belangrijkste ontwikkelingen op fiscaal gebied. U kunt de syllabus gedurende het hele jaar als naslagwerk gebruiken.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de commerciële binnendienst via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 01.

  • De opleiding geeft een theoretische basis, waaraan ik in de praktijk veel heb. Je krijgt een duidelijk overzicht van de materie wat je goed kunt toepassen in adviezen die je geeft.

   testimonial-finance-dorissteffan
   Doris Steffan
   Fiscaal Adviseur
  • De opleiding fiscaal adviseur is goed afgestemd op de praktijk en alle facetten komen aan bod. Mijn ervaring is dat ik mijn klanten nu nog beter van dienst kan zijn.

   testimonial-finance-keesvandalen
   Kees van Dalen
   Fiscaal Adviseur
  • Alles was duidelijk en goed geregeld.

   testimonial-finance-isabellevanbeek
   Isabelle van Beek
   Assistent Accountant
  Bekijk alle referenties
  Brochure aanvragen Inscrijven