Skip to main content

Vanaf september starten de fysieke bijeenkomsten weer! Kijk hier voor meer informatie.

Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten

Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten
Iets voor jou?
 • Je bent fiscaal adviseur of accountant.
 • Je wilt op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op fiscaal gebied.
 • Je wilt de belangrijkste wetswijzigingen en arresten weten.

De Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten behandelt nieuwe wetswijzigingen, beleidsbesluiten en arresten op fiscaal gebied. De bijeenkomst is opgezet door het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC). Je krijgt een uitvoerige update zodat je voor het komende jaar goed geïnformeerd bent over de belangrijkste ontwikkelingen.

 

 

 

 

Syllabus na deelname aan de studiebijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst ga je op een aantal belangrijke onderwerpen dieper in. Je krijgt een uitgebreide syllabus met de belangrijkste wijzigingen, arresten en het nieuwe beleid. Deze syllabus kun je gedurende het jaar als naslagwerk gebruiken.

Lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De doelgroep waarvoor de studiebijeenkomsten gehouden worden, zijn personen die zich beroepshalve met belastingen en loonadministraties bezighouden, zoals belastingadviseurs, accountants, medewerkers van administratiekantoren, banken en notaris- en advocatenkantoren. De bijeenkomsten wordt gegeven op hbo-niveau.

  Werkvorm

  Werkvorm

  In de cursus willen we je inzicht verschaffen in de geldende regelgeving, het op dit punt geformuleerde beleid en ontwikkelingen in de rechtspraak. De informatie krijg je in de vorm van een uitgebreide syllabus. Tijdens de studiebijeenkomst zal op de belangrijkste aspecten dieper worden ingegaan en vaak zullen een aantal casus worden behandeld. Na afloop krijg je een uitgebreide uitwerking van de casus uitgereikt. Met deze cursus fris je jouw kennis op en ben je weer op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen en ontwikkelingen.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten vindt plaats in de avonduren.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de training Fiscale actualiteiten zijn als volgt:

  • Trainingskosten: € 235,-.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Voor RB en NOAB en NBA worden punten/uren aangevraagd respectievelijk 2,5 fiscaal, 3 en 3.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten ben je weer goed geïnformeerd over de belangrijkste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Je kunt de syllabus gedurende het hele jaar als naslagwerk gebruiken.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de opleidingsmanager Tessa Doove via tdoove@avansplus.nl of via 076 – 525 88 61.

  Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
  • De opleiding geeft een theoretische basis, waaraan ik in de praktijk veel heb. Je krijgt een duidelijk overzicht van de materie wat je goed kunt toepassen in adviezen die je geeft.

   Doris Steffan
   Fiscaal Adviseur
  • De opleiding fiscaal adviseur is goed afgestemd op de praktijk en alle facetten komen aan bod. Mijn ervaring is dat ik mijn klanten nu nog beter van dienst kan zijn.

   Kees van Dalen
   Fiscaal Adviseur
  • Alles was duidelijk en goed geregeld.

   Isabelle van Beek
   Assistent Accountant
  Download brochure Inscrijven