Skip to main content

Fiscale opleidingen

(2 OPLEIDINGEN )
Fiscaliteit
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
 • De opleiding geeft een theoretische basis, waaraan ik in de praktijk veel heb. Je krijgt een duidelijk overzicht van de materie wat je goed kunt toepassen in adviezen die je geeft.

  testimonial-finance-dorissteffan
  Doris Steffan
  Fiscaal Adviseur
 • De opleiding fiscaal adviseur is goed afgestemd op de praktijk en alle facetten komen aan bod. Mijn ervaring is dat ik mijn klanten nu nog beter van dienst kan zijn.

  testimonial-finance-keesvandalen
  Kees van Dalen
  Fiscaal Adviseur
 • Alles was duidelijk en goed geregeld.

  testimonial-finance-isabellevanbeek
  Isabelle van Beek
  Assistent Accountant
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Wilt u zich ontwikkelen tot dé belastingexpert binnen uw organisatie of erkend belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf? Volg dan de Fiscaal adviseur opleiding van Avans+.

Waarom een opleiding Fiscaal adviseur?

Belastingzaken kennen een geheel eigen problematiek. U moet alert zijn op wijzigingen in het belastingstelsel en feilloos de link kunnen leggen naar de specifieke situatie van uw organisatie of de onderneming van uw cliënt. Soms kan het zijn dat uw kennis tekortschiet. Of u wenst net wat extra zekerheid over uw kennis. U kunt dan kiezen voor een van onze fiscale opleidingen. Met docenten uit de praktijk en ondersteund door de meest actuele theorie verzekert u uzelf van de beste opleiding op fiscaal gebied.

Experts uit het werkveld tijdens de cursus fiscaal adviseur

Onze fiscaal adviseur opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten met goede didactische vaardigheden en allen werkzaam in de belastingpraktijk. De opleiding fiscaal adviseur wordt aangeboden in samenwerking met het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC).

Waarom kiezen voor een fiscalist opleiding van Avans+?

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van fiscale opleidingen weten wij als geen ander wat de fiscalist vandaag de dag zoekt in een fiscalist opleiding. Door onze continu ontwikkeling van de fiscale cursussen en uitgebreide fiscale opleidingen bent u altijd verzekerd van de informatie op het allerhoogste niveau. Met onze praktijkgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat u praktijkcases krijgt waar u echt wat mee kan ondersteund door de theorie die u daarbij nodig heeft. Een opleiding tot fiscalist waar u en uw bedrijf echt wat aan hebben! Al onze fiscale opleidingen zijn op hbo niveau zodat u verzekerd bent van onderwijs op hoog niveau.

Hoe ervaren deelnemers onze opleiding Fiscaal adviseur?

Onze deelnemers typeren deze opleiding Fiscaal adviseur als nuttig, leerzaam en professioneel. Ook wanneer u al veel ervaring heeft, kan deze fiscale studie u veel brengen, aldus een van onze afgestudeerden: “Met meer dan 30 jaar ervaring in de sociale verzekeringen besloot ik de Fiscaal adviseur opleiding te gaan volgen. Een zeer pittige studie, maar ik heb er nooit spijt van gehad. De cursus fiscaal adviseur geeft een theoretische basis, waar ik in de praktijk veel aan heb. Je krijgt een duidelijk overzicht van de materie wat je goed kunt toepassen in adviezen die je geeft. Een bijkomend voordeel van de opleiding is, dat het een relatief korte duur heeft.” Lees meer over de referenties!

Meer informatie of nog vragen over de fiscaal adviseur opleiding?

Twijfelt u nog of deze opleiding Fiscaal adviseur iets voor u is? Laat ons u helpen bij uw keuze met een vrijblijvend adviesgesprek voor onze fiscale studie. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

lees meer