Skip to main content

Bezoek di 31 jan. om 19:00u de voorlichtingsavond in Breda. Meld je hier aan

Fiscale opleidingen

Fiscaliteit opleidingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Fiscaal Adviseur

Niveau Postbachelor
Duur 10 maanden
Studiekosten € 3920,-
Bekijk opleiding Download brochure

Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten

Niveau Postbachelor
Duur 1 dagdeel
Studiekosten € 240,-
Bekijk opleiding
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • De opleiding geeft een theoretische basis, waaraan ik in de praktijk veel heb. Je krijgt een duidelijk overzicht van de materie wat je goed kunt toepassen in adviezen die je geeft.

  Doris Steffan
  Fiscaal Adviseur
 • De opleiding fiscaal adviseur is goed afgestemd op de praktijk en alle facetten komen aan bod. Mijn ervaring is dat ik mijn klanten nu nog beter van dienst kan zijn.

  Kees van Dalen
  Fiscaal Adviseur
 • Alles was duidelijk en goed geregeld.

  Isabelle van Beek
  Assistent Accountant
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Wil jij je ontwikkelen tot dé belastingexpert binnen jouw organisatie of erkend belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf? Volg dan de Fiscaal adviseur opleiding van Avans+.

Waarom een opleiding Fiscaal adviseur?

Belastingzaken kennen een geheel eigen problematiek. Je moet alert zijn op wijzigingen in het belastingstelsel en feilloos de link kunnen leggen naar de specifieke situatie van jouw organisatie of de onderneming van jouw cliënt. Soms kan het zijn dat je kennis tekortschiet. Of je wenst net wat extra zekerheid over je kennis. Je kunt dan kiezen voor een van onze fiscale opleidingen. Met docenten uit de praktijk en ondersteund door de meest actuele theorie verzeker je jezelf van de beste opleiding op fiscaal gebied.

Experts uit het werkveld tijdens de cursus fiscaal adviseur

Onze fiscaal adviseur opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten met goede didactische vaardigheden en allen werkzaam in de belastingpraktijk. De opleiding fiscaal adviseur wordt aangeboden in samenwerking met het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC).

Waarom kiezen voor een fiscalist opleiding van Avans+?

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van fiscale opleidingen weten wij als geen ander wat de fiscalist vandaag de dag zoekt in een fiscalist opleiding. Door onze continue ontwikkeling van de fiscale cursussen en uitgebreide fiscale opleidingen ben je altijd verzekerd van de informatie op het allerhoogste niveau. Met onze praktijkgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat je praktijkcases krijgt waar je echt wat mee kan ondersteund door de theorie die je daarbij nodig hebt. Een opleiding tot fiscalist waar jij en je bedrijf echt wat aan hebben! Al onze fiscale opleidingen zijn op hbo-niveau zodat je verzekerd bent van onderwijs op hoog niveau.

Hoe ervaren deelnemers onze opleiding Fiscaal adviseur?

Onze deelnemers typeren deze opleiding Fiscaal adviseur als nuttig, leerzaam en professioneel. Ook wanneer je al veel ervaring hebt, kan deze fiscale studie je veel brengen, aldus een van onze afgestudeerden: “Met meer dan 30 jaar ervaring in de sociale verzekeringen besloot ik de Fiscaal adviseur opleiding te gaan volgen. Een zeer pittige studie, maar ik heb er nooit spijt van gehad. De cursus fiscaal adviseur geeft een theoretische basis, waar ik in de praktijk veel aan heb. Je krijgt een duidelijk overzicht van de materie wat je goed kunt toepassen in adviezen die je geeft. Een bijkomend voordeel van de opleiding is, dat het een relatief korte duur heeft.” Lees meer over de referenties!

Meer informatie of nog vragen over de fiscaal adviseur opleiding?

Twijfel je nog of deze opleiding Fiscaal adviseur iets voor je is? Laat ons je helpen bij jouw keuze met een vrijblijvend adviesgesprek voor onze fiscale studie. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op. We beantwoorden graag al jouw vragen.

Lees meer