Skip to main content

Fiscaliteit

(2 OPLEIDINGEN )
Fiscaliteit
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
 • De opleiding geeft een theoretische basis, waaraan ik in de praktijk veel heb. Je krijgt een duidelijk overzicht van de materie wat je goed kunt toepassen in adviezen die je geeft.

  testimonial-finance-dorissteffan
  Doris Steffan
  Fiscaal Adviseur
 • De opleiding fiscaal adviseur is goed afgestemd op de praktijk en alle facetten komen aan bod. Mijn ervaring is dat ik mijn klanten nu nog beter van dienst kan zijn.

  testimonial-finance-keesvandalen
  Kees van Dalen
  Fiscaal Adviseur
 • Alles was duidelijk en goed geregeld.

  testimonial-finance-isabellevanbeek
  Isabelle van Beek
  Assistent Accountant
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Wilt u zich ontwikkelen tot dé belastingexpert binnen uw organisatie of erkend belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf? Volg dan de Fiscaal adviseur opleiding van Avans+.

Waarom een opleiding Fiscaal adviseur?

Belastingzaken kennen een geheel eigen problematiek. U moet alert zijn op wijzigingen in het belastingstelsel en feilloos de link kunnen leggen naar de specifieke situatie van uw organisatie of de onderneming van uw cliënt. Soms kan het zijn dat uw kennis tekortschiet. Of u wenst net wat extra zekerheid over uw kennis. U kunt dan kiezen voor een cursus fiscaal adviseur, maar denkt u ook eens na over een volledige opleiding Fiscaal Adviseur (FA). Deze opleiding van Avans+ biedt u kennis en zekerheid op het professionele niveau waar u naar op zoek bent.

Wat levert een Fiscaal adviseur opleiding u op?

De opleiding Fiscaal adviseur maakt van u een succesvol belastingexpert en erkend belastingadviseur voor het MKB. Met de beschermde titel Fiscaal Adviseur bent u gekwalificeerd om alle denkbare belastingzaken te verzorgen. De jaarlijkse belastingaangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting en de aangifte voor de loonbelasting en de omzetbelasting kennen voor u geen geheimen meer.

Experts uit het werkveld tijdens de cursus fiscaal adviseur

Onze fiscaal adviseur opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten met goede didactische vaardigheden en allen werkzaam in de belastingpraktijk. De opleiding fiscaal adviseur wordt aangeboden in samenwerking met het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC).

Hoe ervaren deelnemers onze opleiding Fiscaal adviseur?

Onze deelnemers typeren deze opleiding Fiscaal adviseur als nuttig, leerzaam en professioneel. Ook wanneer u al veel ervaring heeft, kan deze opleiding u veel brengen, aldus een van onze afgestudeerden: “Met meer dan 30 jaar ervaring in de sociale verzekeringen besloot ik de Fiscaal adviseur opleiding te gaan volgen. Een zeer pittige studie, maar ik heb er nooit spijt van gehad. De cursus fiscaal adviseur geeft een theoretische basis, waar ik in de praktijk veel aan heb. Je krijgt een duidelijk overzicht van de materie wat je goed kunt toepassen in adviezen die je geeft. Een bijkomend voordeel van de opleiding is, dat het een relatief korte duur heeft.” Lees meer over de referenties!

Meer informatie of nog vragen over de fiscaal adviseur opleiding?

Twijfelt u nog of deze opleiding Fiscaal adviseur iets voor u is? Laat ons u helpen bij uw keuze met een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

lees meer