Skip to main content

Fiscale opleidingen

Download brochure
Fiscaliteit opleidingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Fiscaal Adviseur

Niveau Postbachelor
Duur 10 maanden
Studiekosten € 4275,-
Bekijk opleiding Download brochure

Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten

Niveau Postbachelor
Duur 1 dagdeel
Studiekosten € 250,-
Bekijk opleiding
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • De opleiding geeft een theoretische basis, waaraan ik in de praktijk veel heb. Je krijgt een duidelijk overzicht van de materie wat je goed kunt toepassen in adviezen die je geeft.

  Doris Steffan
  Fiscaal Adviseur
 • De opleiding fiscaal adviseur is goed afgestemd op de praktijk en alle facetten komen aan bod. Mijn ervaring is dat ik mijn klanten nu nog beter van dienst kan zijn.

  Kees van Dalen
  Fiscaal Adviseur
 • Alles was duidelijk en goed geregeld.

  Isabelle van Beek
  Assistent Accountant
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Belastingzaken kennen een geheel eigen problematiek. Je moet alert zijn op wijzigingen in het belastingstelsel en feilloos de link kunnen leggen naar de specifieke situatie van jouw organisatie of de onderneming van jouw cliënt. Wil jij je ontwikkelen tot dé belastingexpert binnen jouw organisatie of erkend belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf? Volg dan de Fiscaal adviseur opleiding van Avans+.

Waarom een fiscaal adviseur opleiding bij Avans+?

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van fiscale opleidingen weten wij als geen ander wat de fiscalist vandaag de dag zoekt in een fiscalist opleiding. Door onze continue ontwikkeling van de fiscale cursussen en uitgebreide fiscale opleidingen ben je altijd verzekerd van de informatie op het allerhoogste niveau. Met onze praktijkgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat je praktijkcases krijgt waar je echt wat mee kan ondersteund door de theorie die je daarbij nodig hebt. Een opleiding tot fiscalist waar jij en je bedrijf echt wat aan hebben! Al onze fiscale opleidingen zijn op hbo-niveau zodat je verzekerd bent van onderwijs op hoog niveau.

Experts uit het werkveld tijdens de cursus fiscaal adviseur

Onze fiscaal adviseur opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten met goede didactische vaardigheden en allen werkzaam in de belastingpraktijk. De opleiding fiscaal adviseur wordt aangeboden in samenwerking met het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC).

Meer informatie of nog vragen over de fiscaal adviseur opleiding?

Twijfel je nog of deze opleiding Fiscaal adviseur iets voor je is? Laat ons je helpen bij jouw keuze met een vrijblijvend adviesgesprek voor onze fiscale studie. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op. We beantwoorden graag al jouw vragen.

Lees meer