Skip to main content

Vanaf september starten de fysieke bijeenkomsten weer! Kijk hier voor meer informatie.

Masterclass Bedrijfskunde voor RVI en RM 2.0 – organisaties veranderen

 • niveau Postbachelor
 • duur 2 dagdelen
 • studiebelasting 6 uur
 • studiekosten 395,-
Masterclass Bedrijfskunde voor RVI en RM 2.0 – organisaties veranderen
Iets voor jou?
 • Als je de Masterclass Bedrijfskunde voor RVI of RM 1.0 reeds hebt afgerond
 • Als je verdieping wilt in de verandermethodiek van organisaties
 • Als je wilt leren hoe je een professioneel veranderplan kunt opzetten en uitvoeren

Organisaties zijn voortdurend in beweging. De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden nemen in rap tempo toe. Niet voor iedereen is verandering even wenselijk. Daarom is het belangrijk om medewerkers te begeleiden in dit verandertraject. Medewerkers willen wel graag veranderen maar niet veranderd worden. Top down veranderen geeft een grotere kans op risico’s en een grotere kans op verzuim. Welke verandertrajecten wel werken of welke situatie het beste past bij de gekozen veranderstrategie komt in deze masterclass ter sprake.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je bent werkzaam als verzuim of riskmanagement professional. Je adviseert ondernemers op het gebied van verzuim en inkomen of risicomanagement.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Tijdens de bijeenkomst wordt college afgewisseld met het groepsgewijs werken aan opdrachten. Het resultaat van deze opdrachten zijn nuttige tools die na de bijeenkomst in de eigen praktijk kunnen worden gebruikt.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze Masterclass bestaat uit 1 studiebijeenkomst van 2 dagdelen van elk 3 uur. Je ontvangt het boek ‘Essenties van organiseren, managen en veranderen’ van Léon de Caluwé, Rudy Kor, Mathieu Weggeman en Gert Wijnen.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor deze masterclass zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 395,-.
  • Leermiddelen: € 25,-.
  • Arrangementskosten: € 25,-.

  Je ontvangt het boek ‘Essenties van organiseren, managen en veranderen’ van Léon de Caluwé, Rudy Kor, Mathieu Weggeman en Gert Wijnen.

  Sta je ingeschreven in ons register? Dan ontvang je 10% korting op de cursuskosten.

  Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw. Alle overige kosten worden belast met 9% btw. 

  Diploma

  Diploma

  Na deelname aan de bijeenkomst ontvang je een certificaat van Avans Hogeschool B.V. Ben je geregistreerd in ons RVI of RM register, dan vermelden wij de deelname in dit register. Deelname aan dit PE-programma levert je 6 PE punten op voor het RVI of RM register.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop heb je inzicht in:  

  • Weerstanden tegen veranderen.
  • Verandermethodiek.
  • Verschillende organisaties die verschillende veranderaanpakken vragen.

  Vervolgopleiding

  Vervolgopleiding

  Deze dag kan worden voorafgegaan door de PE dag MC Bedrijfskunde voor RVI/RM 1.0 en worden opgevolgd door de PE dagen MC Bedrijfskunde voor RVI en RM 3.0 en 4.0. Wanneer je alle 4 de dagen hebt doorlopen en dag 4 hebt afgesloten met een voldoende rapport, dan ontvang je het Postbachelor diploma Bedrijfskunde voor RVI en RM.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de opleidingsmanager Herman Derks via hderks@avansplus.nl of via 076-5258872.

  Programma

  Op deze PE-dag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Waarom het veranderen van organisaties zo moeilijk is.
  • Welke verschillende soorten organisaties en mensen we kunnen onderscheiden: (kleurendenken van De Caluwé) en wat dat betekent voor veranderen.
  • Hoe we een professioneel veranderplan kunnen opzetten en uitvoeren.

  Trainer: Ton Uiterwaal

  Ton Uiterwaal heeft ruim 35 jaar ervaring in het adviseren, ondersteunen en trainen van directies, managers en medewerkers op alle niveaus binnen organisaties in de profit en not-for-profit sector. Zijn vakgebied is HR in relatie tot organisatie en strategie.

  Programma Masterclass Bedrijfskunde voor RVI en RM 2.0 – organisaties veranderen
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven