Skip to main content

PE/Masterclasses

Masterclasses
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Meer PE opleidingen

Zoek je een andere PE-opleiding passend bij jouw doelen? 

Bekijk meer PE-opleidingen
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Basiskennis onderhouden en ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden. Dat is het doel van permanente educatie (PE). Bij Avans+ kun je diverse opleidingen volgen om hieraan te voldoen.

Accreditatie van opleidingen permanente educatie (PE)

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied is voortdurende bijscholing noodzakelijk. Het College Deskundigheid Financiële Dienstverleningen (CDFD, adviseur rondom Wft/vakbekwaamheid), de Federatie Financieel Planners (FFP) en Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) bepalen de doelstellingen en onderwerpen van de permanente educatie. Avans+ organiseert regelmatig workshops, waarin die onderwerpen en de belangrijkste veranderingen aan bod komen. Vanzelfsprekend met de accreditatie van de CDFD, FFP en de SEH.

Doelgroep permanente educatie (PE)

Ben je werkzaam als financieel planner, erkend hypotheekadviseur of belastingadviseur en ben je gecertificeerd lid van de FFP of registeradviseur RFP? Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op persoonlijke financiële planning? Volg dan de trainingen PE FFP. In plaats van de jaarlijks veranderende PE FFP is vastgesteld dat je, in de transitie van FFP 1.0 naar FFP 2.0, jouw certificering of registratie veilig kunt stellen.

Als je werkt als Erkend Hypotheekadviseur en op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op jouw hypothecaire advisering, kies je voor de training PE SEH. De PE SEH-punten zijn soms onderdeel van een training, zoals PE FFP.

Je bent werkzaam in de financiële dienstverlening en je wil voldoen aan de wettelijke vereisten, dan streef je na om jouw vakbekwaamheid aan te kunnen tonen door het volgen van PE-plus-examens om jouw Wft-diploma’s veilig te stellen en je te kwalificeren voor de vakbekwaamheidsdiploma’s die op jouw adviestaken zijn toegespitst.

Neem gerust contact op over onze Permanente Educatie opleidingen

Wil je persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding het best bij jouw ontwikkelvraagstuk past? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer