Skip to main content

Permanente Educatie (PE)

(15 OPLEIDINGEN )
Permanente Educatie (PE)
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
 • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

  testimonial-scire-erikdevries
  Erik de Vries
  Financieel adviseur
 • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

  testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
  Anthony van Ganzewinkel
  Ondernemer
 • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
  testimonial-scire-r.deleede
  R. de Leede
  Opdrachtgever
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Basiskennis onderhouden en ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden. Dat is het doel van permanente educatie (PE). Bij Avans+ kunt u diverse opleidingen volgen om hieraan te voldoen.

Accreditatie van opleidingen permanente educatie (PE)

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied is voortdurende bijscholing noodzakelijk. Het College Deskundigheid Financiële Dienstverleningen (CDFD, adviseur rondom Wft/vakbekwaamheid), de Federatie Financieel Planners (FFP) en Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) bepalen de doelstellingen en onderwerpen van de permanente educatie. Avans+ organiseert regelmatig workshops, waarin die onderwerpen en de belangrijkste veranderingen aan bod komen. Vanzelfsprekend met de accreditatie van de CDFD, FFP en de SEH.

Doelgroep permanente educatie (PE)

Bent u werkzaam als financieel planner, erkend hypotheekadviseur of belastingadviseur en bent u gecertificeerd lid van de FFP of registeradviseur RFP? Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op persoonlijke financiële planning? Volg dan de trainingen PE FFP. In plaats van de jaarlijks veranderende PE FFP is vastgesteld dat u, in de transitie van FFP 1.0 naar FFP 2.0, uw certificering of registratie veilig kunt stellen.

Als u werkt als Erkend Hypotheekadviseur en op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op uw hypothecaire advisering, kiest u voor de training PE SEH. De PE SEH-punten zijn soms onderdeel van een training, zoals PE FFP.

U bent werkzaam in de financiële dienstverlening en u wilt voldoen aan de wettelijke vereisten, dan streeft u na om uw vakbekwaamheid aan te kunnen tonen door het volgen van PE-plus-examens om uw Wft-diploma’s veilig te stellen en u te kwalificeren voor de vakbekwaamheidsdiploma’s die op uw adviestaken zijn toegespitst.

Neem gerust contact op over onze Permanente Educatie opleidingen

Wilt u persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding het best bij uw ontwikkelvraagstuk past? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer