Skip to main content

Masterclass HRM 2.0 - Talentmanagement

 • niveau Postbachelor
 • duur 1 dag
 • studiebelasting 6 uren
 • studiekosten 445,-
 • Bekijk alle startdata en locaties
  • 09-12-2024 Nijkerk
Masterclass HRM voor RVI en RM 2.0 – Het management van de prestatie van de medewerker
Iets voor jou?
 • Deze Masterclass is geschikt voor professionals die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met verzuim- en risicomanagementvraagstukken. 
 • Je wilt met jouw HR-kennis ondernemers nog verder helpen om het verzuim en het risicobeleid te optimaliseren.
 • Als intermediair wil je ondernemers graag helpen met het realiseren van zijn of haar ambities.

Waarom de Masterclass HRM 2.0 - Talentmanagement?

Talentmanagement is een cruciaal onderdeel van HRM en organisatiestrategie. Een goed talentmanagementprogramma helpt organisaties waardevolle medewerkers te behouden, wat de kosten van werving en training vermindert. Als verzuim- en/of risicomanagement professional ben je het eerste aanspreekpunt voor MKB-ondernemingen. De hectiek waarin een MKB-ondernemer op dit moment moet opereren vraagt om een professional die in staat is de ondernemer te helpen in het identificeren, aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent om de organisatiedoelen te bereiken. Futureproof talentmanagement laat zien hoe dit kan door de ambitie van de medewerker hierin centraal te stellen. Als intermediair kunnen we met de kennis van Talentmanagement MKB-ondernemers nog beter helpen met hun organisatie en hun organisatiestrategieën. 

Wat leer je tijdens de Masterclass HRM 2.0 – Talentmanagement?

Als verzuim- en risicomanagement professional is kennis hebben van HR een pre. Met kennis op het vakgebied van HRM ben je beter in staat ondernemers met een meer holistische aanpak te begeleiden in uitdagingen die ze hebben op het gebied van HRM. De huidige arbeidsmarkt vereist een frisse aanpak, gericht op het behoud van de medewerker. Door kennis op te doen over Talentmanagent ben jij in staat de kennis over het binden, boeien en behouden van personeel en de inzet van de juiste medewerker op de juiste plek mee te nemen in jouw advies naar de klant. 

Wat zijn de mogelijkheden na deze masterclass?

Deze dag kan worden opgevolgd door de Masterclass HRM 3.0 – Effectief leiderschap. Op de krappe arbeidsmarkt is het behoud van het huidige personeel cruciaal. Als verzuim- en risicomanagement professional leer je dat het doel van talentmanagement is om ervoor te zorgen dat een onderneming altijd beschikt over de vaardigheden en expertise die nodig is om te concurreren en te slagen in een steeds veranderende omgeving. Het totaaladvies wordt hiermee nog waardevoller.

Lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Deze masterclass is geschikt voor jou als je verdieping van jouw kennis wilt verwerven op het gebied van HRM en als je wilt leren hoe je een professioneel adviesrapport kunt opzetten en uitvoeren. Deze masterclass Talentmanagement is een mooie toevoeging aan je RVI/VVI of GRMC-diploma.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Tijdens de bijeenkomst wordt college afgewisseld met het groepsgewijs werken aan opdrachten. Het resultaat van deze opdrachten zijn nuttige tools die na de bijeenkomst in de eigen praktijk kunnen worden gebruikt.

  Na deelname aan de bijeenkomst ontvang je een bewijs van deelname. Ben je geregistreerd in ons Register Verzuim- en Inkomensmanagement en/of het Register Risicomanagement, dan vermelden wij je deelname in dit register. Deelname aan de Masterclass levert je 6 PE punten op. 
   

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze opleiding bestaat uit 1 bijeenkomst van 9.00 - 18.00 uur of van 12.00 - 21.00 uur.
  De voorbereiding vergt ongeveer 2 uur per lesdag. 

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de bijeenkomst zijn als volgt:

  • Opleidingskosten € 445,-
  • Arrangementskosten: € 35,-
  • Leermiddelen: € 50,-

  Sta je in één van onze registers? Dan ontvang je 10% korting op de opleidingskosten .
  Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw. Alle overige kosten worden belast met 9% btw. 

  Verlaag je studiekosten met een subsidie of financiering
  Deelnemers van deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een subsidie- of financieringsmogelijkheid, indien je aan de voorwaarden voldoet. Bekijk alle mogelijkheden en lees de voorwaarden op onze subsidie pagina

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop heb je inzicht in:  

  • Kennis van verschillende strategieën om de juiste talenten aan te trekken en te selecteren die passen bij de behoeften van de organisatie;
  • Hoe talentontwikkeling en training van de vaardigheden en capaciteiten van de medewerkers cruciaal is voor de (organisatie)ontwikkeling;
  • Kennis van strategieën om waardevolle medewerkers te behouden en daardoor verloop en verzuim te verminderen;
  • Hoe je een werkomgeving creëert waarin medewerkers zicht betrokken voelen en het beste werk kunnen leveren;
  • Hoe je talent managet. 

  Vervolgopleiding

  Vervolgopleiding

  Deze dag kan worden opgevolgd door de Masterclasses HRM 3.0 en 4.0. Wanneer je alle 4 de dagen hebt doorlopen en dag 4 hebt afgesloten met een voldoende rapport, dan ontvang je het postbachelor diploma Leergang HRM voor de Verzuim- en Risicomanagement Consultant (Basis).

  Programma

  Tijdens deze PE-dag komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  Talentmanagement:

  • Het identificeren, aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent om (organisatie)doelen te bereiken;
  • Futureproof talentmanagement laat zien hoe dit kan door de ambitie van de medewerker hierin centraal te stellen;
  • Hoe je als verzuim- en/of risicomanagement professional jouw kennis overbrengt. Dit is de volgende stap t.b.v. een passend advies (4.0).
    

  Masterclass HRM voor RVI en RM 2.0 – Het management van de prestatie van de medewerker
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven