Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 28 mei 2024

Mijn drijfveer om de opleiding Persoonlijke Financiële Planning (PFP) te volgen, kwam voort uit de wens om me te specialiseren en meer te bieden dan alleen de WFT-adviezen. Ik wilde mijn expertise uitbreiden om klanten op een dieper niveau te kunnen ondersteunen in hun financiële trajecten.

 

Met de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan, kan ik klanten helpen bij belangrijke levensgebeurtenissen, zoals het kopen van een eerste woning, gezinsuitbreiding, carrièreveranderingen, en voorbereidingen voor pensioen. Ik ben in staat om op maat gemaakte financiële plannen te maken die aansluiten op hun unieke behoeften en doelen.

De PFP-opleiding bij Avans+ is een van de mooiste opleidingen die ik heb gevolgd. Het heeft me niet alleen geholpen om mijn doelstellingen te bereiken, maar ook om een diepere, langdurige band op te bouwen met zowel docenten als collega-financiële planners. De opgedane kennis en vaardigheden zijn van onschatbare waarde voor zowel mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling.

De PFP-opleiding heeft me niet alleen professioneel verrijkt, maar ook persoonlijk. Ik geniet elke dag van wat ik doe en de opleiding heeft me de vaardigheden en het vertrouwen gegeven om succesvol te zijn in mijn carrière en als ondernemer.

Lees meer