Lees hoe Jasper Eggink de opleiding HIT-W heeft ervaren:

“Door behoefte aan persoonlijke groei en een goed gesprek met mijn huidige werkgever, kwam ik tot de conclusie dat het volgen van een (werkgerelateerde) opleiding mij verder zou gaan helpen bij het maken van een stap in mijn carrière. Toen de opleiding HIT-W op mijn pad kwam, ben ik deze uitdaging vol frisse moed aangegaan.

Over de schutting heen kijken

Door een bredere basis te ontwikkelen en ‘over de schutting’ van andere disciplines heen te leren kijken,  ben ik gegroeid tot een meer allround engineer. Ik sta steviger in mijn schoenen wanneer ik met andere partijen in een bouw de discussie aan moet gaan of een andere visie moet en wil verdedigen. Dankzij het volgen van de HIT-W is mijn kennis op bouwkundig en elektrotechnisch vlak uitgebreid waardoor ik een meer volwaardige gesprekspartner ben geworden voor alle betrokken partijen.

Groei geeft energie

Ik heb ervoor gekozen om me te blijven ontwikkelen en mijn ‘honger’ naar nieuwe informatie is gegroeid. Ook de passie om te leren is groter geworden. Het gevoel niet stil te staan in een alsmaar veranderende wereld van techniek geeft energie. Door het volgen van de opleiding ben ik niet alleen als professional gegroeid, maar zeker ook als mens. Heel concreet heb ik geleerd problemen tijdig te ‘destilleren’ zodat deze in de uitvoering geen kans krijgen grote problemen te worden. Daarnaast heb ik geleerd in ontwikkel- en/of ontwerpprocessen overzicht te creëren en te behouden en me niet enkel te focussen op 1 onderdeel. Over het algemeen ben ik beter in staat de klant succesvol, en naar tevredenheid te bedienen.

Constructieve samenwerking

Samen met 2 andere klasgenoten hebben we de taak als klassenvertegenwoordiger op ons genomen. Na intensief met elkaar te hebben samengewerkt, kunnen we terug kijken op een constructieve en succesvolle samenwerking. Dit was voor mij een ook stap vooruit met betrekking tot persoonlijke groei. Een soort cadeautje bij de opleiding.
Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van mijn keuze, deze opleiding heeft mij al veel gebracht en dat zal nog veel meer zijn in de toekomst.

Woorden als ontwikkeling, vernieuwing en verrijking typeren voor mij deze opleiding HIT-W"