Lees hoe Jeroen Verschuren de opleiding Maintenance management industrie heeft ervaren:

Toen ik begon aan de opleiding had ik al veel praktische ervaring, maar ik wilde graag bijblijven met de theoretische kennis. Daarnaast had ik de ambitie om ooit een functie als Maintenance Engineer te vervullen.

Mijn ambitie werd snel werkelijkheid
Dankzij het volgen van de opleiding Maintenance management werd het ineens een stuk eenvoudiger om mijn ambitie voor de functie Maintenance Engineer waar te maken. Ik vond snel mijn gewenste baan bij een grote en bekende onderneming; De Efteling. 

Het netwerk wat ik heb opgebouwd tijdens mijn studie gebruik ik nog dagelijks en zorgt ervoor dat ik mezelf continue kan verbeteren.

Ook maak ik veel gebruik van FMECA analyses, dit onderwerp werd behandeld in de RCM lessen. Ik gebruik RCM en FMECA veel om onderhoudsplannen te maken voor de attracties binnen De Efteling.

Mijn marktwaarde is vergroot
Mijn afstudeeropdracht, Het verbeteren van machinebeschikbaarheid, werd beloond met een eindcijfer 9, daarna zijn ook alle aanbevelingen geïmplementeerd. Dit heeft tot verhoging van de productie geleid en voor verlaging van de onderhoudskosten. Hier ben ik ontzettend trots op.

Ik kijk terug op een zeer waardevolle opleiding. Voorafgaand heb ik lang getwijfeld of ik wel deel zou gaan nemen. Nu, terugkijkend ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Mijn marktwaarde is enorm gestegen en ik werk nu dagelijks met, en aan de hand van, onderwerpen en onderhoudsmethodieken welke ik in de opleiding heb geleerd. Kortom; volop resultaat en profijt in mijn dagelijkse praktijk.

Woorden als samenwerken, leerzaam en verbreding van onderhoudskennis typeren voor mij de opleiding Maintenance management industrie."