Lees hoe Servé Peeters de opleiding HIT-E heeft ervaren:

Zeer goed aangeschreven
"In mijn zoektocht naar een passende opleiding kwam ik tot de conclusie dat Avans+ een van de weinige opleidingsinstellingen is die een praktijkgerichte hbo opleiding verzorgt op het gebied van installatietechniek. Nog belangrijker in het komen tot mijn keuze was dat de opleiding Hogere Installatietechniek van Avans+ zeer goed aangeschreven stond dus toen was de keuze snel gemaakt.

Jezelf verder ontwikkelen
De kennis die werd gedeeld tijdens de colleges was direct toepasbaar op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook zat ik in een groep waar het doel van de collega-deelnemers hetzelfde was: jezelf verder ontwikkelen binnen het vakgebied. De theoretische achtergrond binnen diverse disciplines werd goed uitgelegd door docenten uit de praktijk. Hun voorbeelden uit die praktijk hebben mij erg geholpen om het geleerde beter te onthouden en terug te kunnen redeneren. Het is voor mij een stuk gemakkelijker geworden om met de werktuigbouw- en de bouwkundige mee te kunnen lezen. Ook ben ik er zelfstandiger van geworden.

Nieuwe uitdaging
Toen ik de opleiding had afgerond en er minder uitdagingen waren bij mijn toenmalige werkgever ben ik van baan gewisseld. Tegenwoordig ben ik werkzaam als engineer duurzame technieken. De ontwikkeling die ik door heb gemaakt dankzij deze opleiding heeft zeker bijgedragen aan het maken van een stap in mijn carrière. Het geleerde pas ik nog dagelijks toe en ik ben benieuwd naar wat de toekomst nog gaat brengen. De voorbeelden van de docenten uit de praktijk hebben mij erg geholpen om het geleerde beter te onthouden en terug te kunnen redeneren.

Woorden als leuk, leerzaam en enthousiaste docenten typeren voor mij deze opleiding van Avans+." 

Bekijk hier de volledige opleiding HIT - E van Avans+