Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 06 juli 2016

Na 10 jaar gewerkt te hebben als psychiatrisch verpleegkundige op verschillende afdelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg, kreeg ik steeds meer de behoefte om mezelf vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Op het moment dat mijn kinderen de schoolgaande leeftijd bereikten en ik voldoende vertrouwen had om de stap te nemen, besloot ik te starten aan de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige.

De opleiding heeft mij veel inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen als persoon en als professional. Hierdoor kreeg ik een duidelijk beeld van de competenties die ik nog moest ontwikkelen voor het sociaal psychiatrisch verpleegkundig beroep.

Avans+ heeft mij optimaal gefaciliteerd in het behalen van deze competenties middels de juiste combinatie van theorie en praktijk in een prettige, uitdagende en veilige leeromgeving. De theorie werd door een ervaren docent getoetst, waarna ik het geleerde in de praktijk kon brengen onder begeleiding van een ervaren praktijkopleider.

Woorden als interessant, leerzaam, verfrissend, uitdagend, waardevol en erg leuk typeren voor mij de opleiding Sociaal psychiatrische verpleegkunde.

Lees meer