Maatwerk, incompany of co-creatie verpleegkunde

Elke organisatie kent wel een ontwikkelvraagstuk: performance verbetering op de werkvloer, verpleegkundigen opleiden meteen na de middelbare school of de behoefte aan meer hbo-verpleegkundigen op vloer. Voor elk vraagstuk bestaat een unieke oplossing. Die oplossing kan Avans+ jou leveren. Incompany, een co-creatie met opleiding die jullie al hebben of een uniek maatwerktraject, samen maken we een plan wat past bij jullie organisatie. Op deze manier ben je verzekerd van een opleiding voor jouw medewerkers die perfect aansluit op hun ambities, op hun functies én op de toekomst van de organisatie.  

    Deeltijdopleidingen verpleegkunde

    Avans+ biedt diverse deeltijdopleidingen verpleegkunde aan die zowel als maatwerk/ incompany traject te volgen zijn of als losse opleiding. Bachelor of Nursing (hbo-v) in combinatie met CZO en Bachelor of Nursing (hbo-v)zij-instroom worden specifiek als maatwerk/incompany opleiding aangeboden. Al onze opleidingen bieden de mogelijkheid om verpleegkundigen op te leiden tot een breed en duurzaam inzetbare zorgprofessionals voor diverse zorgorganisaties.

    Graag vertellen we je meer over alle incompany en maatwerkmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of gebruik onderstaand contactformulier. We helpen je graag met het vinden van de oplossing. Hieronder een kleine selectie van onze opleidingen. Wil je alle opleidingen zien? Klik dan hier.

    Selectie van opleidingen en ervaringen