• 16 november 2017
  • Jan Tooropstraat 136, Amsterdam

30 november 2017     Gabriel Metsulaan 34, Alkmaar

In samenwerking met Hogeschool iPabo organiseert Avans+ op donderdag 16 november in Amsterdam en op donderdag 30 november in Alkmaar 2 mini-seminars voor de Master Toekomstgericht Onderwijs (MTO) en Master Leiderschap in Onderwijs (MLO).

Toekomstgericht onderwijs
In de huidige maatschappij staan leerkrachten voor de taak om onderwijs van hoge kwaliteit te ontwerpen dat gevoed wordt door effectief gebruik van data en ICT. Tegelijkertijd stijgt het belang van meer aandacht voor Bildung, de persoonlijke vorming van leerlingen, en daarmee ontstaat de uitdaging voor leraren om hieraan vorm te geven.
Heeft u interesse in het combineren van deze 2 zaken op klasniveau en schoolniveau, zoals dit ook in de nieuwe Master Toekomstgericht Onderwijs aan bod zal komen, kom dan naar deze workshop.

Leiderschap op Masterniveau (door Joep Schrijvers)
Tijdens dit seminar wordt u door Joep Schrijvers meegenomen in de laatste inzichten en observaties op het gebied van leiderschap. Hij zal u aan het denken zetten over de betekenis van zijn inzicht voor uw schoolleiderschap en u uitdagen om uw eigen inzichten opnieuw te verkennen. Joep Schrijvers is één van de docenten in de nieuwe opleiding Masters Leiderschap in Onderwijs (MLO).

Bent u als aspirant leidinggevende, schoolleider of bestuurder geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en wilt u meer weten over de nieuwe master? Dan ontmoeten wij u graag op dit mini-seminar.

Wanneer en waar?
Donderdag 16 november vanaf 15.00 uur
Locatie: Jan Tooropstraat 136, Amsterdam

Donderdag 30 november vanaf 15.00 uur
Locatie: Gabriel Metsulaan 34, Alkmaar

Kosten?
Het seminar is volledig gratis.

Indien u het seminar ‘Leiderschap op Masterniveau’ heeft gevolgd dan ontvangt u aan het einde van het seminar een ondertekend exemplaar van het laatste boek van Joep Schrijvers 'Hoe raak ik ze kwijt' over slecht leiderschap.

Ja ik meld me aan voor één van de mini-seminars op 16 november of 30 november 2017