Wij helpen jou bij persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook als je nog zoekende bent naar wat je nu écht wilt of als je twijfels hebt over de volgende stap in jouw loopbaan. Dankzij de NL Leert Door regeling zijn wij in de mogelijkheid om volledig kosteloos ontwikkeladviezen aan te bieden. Heb je behoefte aan uitgebreid advies over jouw loopbaan en toekomst, vraag dan een kosteloos ontwikkeladvies aan.

Onze loopbaancoaches zorgen er samen met jou voor dat je klaar bent voor de toekomst. Of je nu wil weten waar je kansen liggen binnen je huidige functie of in een hele andere sector aan de slag wil, wij helpen je waar nodig. Tijdens het traject brengen we jouw kwaliteiten, talenten, ambities en wensen in kaart en begeleiden wij je indien nodig naar de juiste bijscholing, je zoektocht naar een nieuwe baan of jouw mogelijkheden binnen je huidige loopbaan.

Wat is NL Leert Door?

De overheid heeft als onderdeel van alle steunmaatregelen de NL Leert Door regeling opgezet. Hierdoor kunnen wij onder andere kosteloos ontwikkeladviezen aanbieden. 

Kom ik in aanmerking voor het ontwikkeladvies?

Dit ontwikkeladvies is bedoeld voor iedereen die benieuwd is waar zijn/haar kansen op de arbeidsmarkt liggen. Of je nou op zoek bent naar een geheel nieuwe uitdaging of nadenkt over een nieuwe stap in je huidige functie. Ook werkzoekenden kunnen deelnemen. Onze loopbaancoaches helpen graag iedereen met arbeidsvraagstukken verder.

Hoe ziet het traject er uit?

  • Je meldt je aan middels onderstaand formulier.
  • Eén van onze medewerkers neemt telefonisch contact met je op voor een kort intakegesprek. 
  • Je gaat in gesprek met onze loopbaan coach.
  • Ontwikkeltraject en arbeidsmarktscan.

Na het doorlopen van dit ontwikkeladvies traject heb je inzicht gekregen in jouw positie op de arbeidsmarkt. Door middel van 1 op 1 begeleiding en een arbeidsscan ben jij helemaal zeker van het carrière pad dat jij inslaat.