Werkdruk, personeelstekort, groeiende klantenportefeuille en arbeidsmarktperikelen; je krijgt met alles te maken als druk en succesvol accountantskantoor. Avans+ ontzorgt graag, we leiden jouw collega’s niet alleen op tot AA-accountant maar bieden ook advies en denken met je mee in uitdagingen waar kantoren tegenaan lopen. Avans+ is een grote opleider met persoonlijke aandacht en kleine klassen. Daarnaast hebben we kennis van de branche en zijn we expert op het gebied van accountancy. We willen samen met jouw organisatie het beste bereiken voor jouw medewerkers, zodat iedereen kan excelleren. Hoe we dat doen bij Avans+? We lichten de voordelen toe.

Alles op één plek

Bij ons heb je alles onder één dak; van theorie tot praktijk en het stagebureau. Voor iedereen die AA-accountant wil worden, kun je bij ons van A tot Z terecht met zowel een Bachelor Accountancy, Finance of een niet-financiële bachelor. Tijdens het gehele traject is er aandacht voor de deelnemer en zijn er korte lijnen met jou, de HR-manager of directie. Bekijk de verschillende trajecten in de infographic

Flexibiliteit

Deelnemers kunnen zelf bepalen hoe ze hun opleiding insteken; volgen ze de theorie en praktijk achter elkaar of tegelijk. Als een deelnemer het rustig aan wil doen vanwege persoonlijke omstandigheden, dan is het mogelijk om een pauze in te lassen tussen de modules. Alles op een tempo naar keuze. Daarnaast hebben we opleidingslocaties door heel Nederland, dus altijd één bij jouw kantoor in de buurt. 

Samenwerking tussen opleider en kantoor

Uiteindelijk hebben wij hetzelfde doel: zorgen dat deelnemers met enthousiasme hun AA-titel behalen. Daarom vinden we de samenwerking ook erg belangrijk. Onze opleidingsmanagers geven graag inzicht in de voortgang van jouw collega’s. Daarnaast ontzorgen wij door de begeleiding over te nemen met betrekking tot de studie van al jouw collega’s. 

Incompany mogelijkheden

Avans+ is jouw kennispartner op gebied van accountancy maar daarnaast hebben wij ook een enorm netwerk van experts op diverse vakgebieden. Wij kunnen dan ook jouw gesprekspartner zijn op gebied van diverse organisatievraagstukken waar wij een passend aanbod voor kunnen opstellen. Met een incompany traject blijf je in een vertrouwde omgeving en komen onze docenten naar jullie toe. Loop je ergens tegenaan binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op om eens vrijblijvend met elkaar aan tafel te zitten. Wij denken graag met je mee!