Skip to main content

Controlling

(4 OPLEIDINGEN )
Controlling
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
 • De docenten waren kritisch en dat bedoel ik op een positieve manier: ze wisten ons echt te motiveren en het beste uit ons zelf te laten halen. Ook heb ik veel geleerd van mijn mede deelnemers.

  testimonial-finance-dianavantienhoven
  Diana van Tienhoven
  Junior Controller
 • Ik kan iedereen aanbevelen om deze Masteropleiding te volgen om met behulp van deze Master een belangrijke stap in je ontwikkeling te maken.

  testimonial-finance-pietervink
  Pieter Vink
  Controller
 • Het is mijn werkgever niet ontgaan dat ik deze opleiding heb gevolgd. Buiten het feit dat ik nu over meer kwaliteiten beschik, is het resultaat van mijn eindopdracht daadwerkelijk in praktijk gebracht.

  testimonial-finance-ankiecapello
  Ankie Capello
  Controller
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Controlling

Het vakgebied van de controller is in de afgelopen jaren veranderd. De rol van controller begint al bij aanvang van een proces. Ook de rol van assistent controller is daardoor veranderd.  Houd uw kennis en vaardigheden daarom actueel met bijvoorbeeld een opleiding Assistent controller, Postbachelor controller of een Master in Controlling van Avans+.

Wat wordt verwacht van de assistent controller en controller?

De verandering in het vak van controller heeft te maken met de positie in het proces. De hedendaagse controller is tegenwoordig al vooraan in het proces betrokken. Er wordt verwacht dat hij de organisatie kent in de breedste zin van het woord, in welke markt men zich bevindt en hoe de toekomst van de organisatie eruit ziet. Hij heeft inzicht in managementinformatie, maakt analyses en geeft bovenal advies hierover.

Van post hbo controlling tot Master in Controlling

Uw opleiding tot controller begint bij Avans+! Staat u nog aan het begin van uw controller carrière of heeft u geen bedrijfseconomische opleiding genoten, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de opleiding Assistent Controller. Bent u al verder? Dan hangt de keuze voor een post hbo controlling of de Master in Controlling af van uw ervaring, ambities en ook uw praktische voorkeuren.

Voor elke fase in uw functie als controller biedt Avans+ een passende en praktijkgerichte opleiding. Afhankelijk van uw genoten opleidingen, werkervaring en huidige taken en verantwoordelijkheden maken wij met u de keuze voor de juiste opleiding.

opleiding assistent controller: Actueel en praktijkgericht

Bij al onze post hbo controlling opleidingen wordt u begeleid door ervaren docenten met een bewezen staat van dienst in het vakgebied en didactische vaardigheden. Hierdoor kan de juiste vertaalslag van actuele onderwerpen naar de professionele praktijk worden gemaakt.

Meer informatie over een post hbo controlling?

Heeft u behoefte aan meer specifieke informatie over de opleiding assistent controller of een andere post hbo controlling? Of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

lees meer