Skip to main content

Bezoek woe 14 juni om 19.00u de voorlichtingsavond in Breda. Meld je hier aan!

Master na master

Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Master na master Geriatric Physical Therapy (MGPT)

Niveau Master
Duur 1,5 jaar
Studiekosten € 9975,-
Bekijk opleiding Download brochure

Master na master Oncologic Physical Therapy (MOPT)

Niveau Master
Duur 1,5 jaar
Studiekosten € 9975,-
Bekijk opleiding Download brochure

Master na master Pediatric Physical Therapy (MPPT)

Niveau Master
Duur 1,5 jaar
Studiekosten € 9975,-
Bekijk opleiding Download brochure

Master na master Pelvic Physical Therapy (MPeIPT)

Niveau Master
Duur 1,5 jaar
Studiekosten € 10800,-
Bekijk opleiding Download brochure

Master na master Psychosomatic Physical Therapy (MPsPT)

Niveau Master
Duur 1,5 jaar
Studiekosten € 9975,-
Bekijk opleiding Download brochure

Maatwerk of incompany

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.

Meer informatie
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan

Volg je master na master fysiotherapie opleiding

Heb je al een fysiotherapie masteropleiding behaald en wil je je verder ontwikkelen met een tweede gespecialiseerde master? We bieden een unieke verkorte master na master traject aan waarmee je in slechts 1,5 jaar een tweede master fysiotherapie kunt behalen.

Waarom een tweede master opleiding fysiotherapie?

Je bent een reeds master gespecialiseerde fysiotherapeut en komt in de praktijk een doelgroep tegen die je nog niet optimaal kunt bedienen. Een trend binnen het fysiotherapie vakgebied is dat fysiotherapeuten na het volgen van een gespecialiseerde Master Fysiotherapie middels een verkort traject een tweede specialisatie op masterniveau willen behalen. Avans+ biedt het unieke verkorte Master na master traject aan, waarmee je zo efficiënt mogelijk een tweede mastertitel kan behalen. We bieden verschillende master na master specialisaties aan, waaronder kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, oncologiefysiotherapie, bekkenfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Na het volgen van een tweede master kun je cliënten met meer complexe problematiek écht iets bieden.

Hoe ziet de opleiding master na master eruit?

De Master na master fysiotherapie wordt aangeboden in een vernieuwde vorm wat betekent dat je minder klassikale bijeenkomsten hebt. Dit zorgt ervoor dat je minder reiskosten en reistijd kwijt bent. In de master na master wordt gebruik gemaakt van blended learning. Dit is een mix van didactische vormen waardoor je in staat wordt gesteld effectiever en efficiënter het opleidingstraject te doorlopen. Dankzij deze manier van werken leer je nog meer dan voorheen in en van de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan onderwijsvormen als werkplekleren, intervisie, supervisie, online social learning, coaching en interactieve colleges.

Twee starts per jaar voor je master na master opleiding fysiotherapie

Bij Avans+ is er de mogelijkheid om tweemaal per jaar te starten. Zowel in februari als september kun je bij Avans+ starten met een master na master opleiding fysiotherapie. De belangrijkste redenen waarom wij deze mogelijkheid aanbieden is flexibiliteit. Met onze halfjaarlijkse start maken wij studeren flexibel voor iedereen. Je kan vanaf nu altijd het meest geschikte moment kiezen om verder te bouwen aan goede zorg voor je cliënten en bent niet gedwongen een jaar te moeten wachten om te kunnen starten met de master na master fysiotherapie. Bij een start in februari loop je voor op de andere fysiotherapeuten die pas in september starten. Gezien de groeiende vraag naar masterfysiotherapeuten kan dit een voordeel betekenen op de arbeidsmarkt.

Interesse in een master na master opleiding?

Heb je interesse in een van de fysiotherapie specialisaties en wil je de meerwaarde van ons master na master traject bij jouw leidinggevende of praktijkeigenaar kenbaar maken? Download dan onze factsheet met een duidelijk overzicht van de voordelen voor jouw leidinggevende. 

Lees meer