Skip to main content

Systeem­ontwikkeling (UML)

 • niveau Postbachelor
 • duur 5 weken
 • studiebelasting 7,5 uur per week
 • studiekosten 0,-
Opleiding System development
Iets voor jou?
 • In deze module leer je om met UML een systeem te ontwerpen.
 • Je leert om eisen en wensen van een klant via UML te visualiseren

Je krijgt gedegen inzicht in het ontwerpen van een applicatie met UML en weet je hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie. Je kunt dit praktisch vertalen naar concreet bruikbare toepassingen voor jouw organisatie. Zo lever je een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, je bent nóg waardevoller voor jouw organisatie.

Over deze kosteloze opleidingsmogelijkheid

Je krijgt deze unieke kans om kosteloos een scholingstraject te volgens via Avans+ als partner van CA-ICT. Hiermee is het mogelijk om, namens de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid én het opleidingscollectief Digipower 2021-2022 een scholing aan te bieden voor deze module. Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid.

De opleiding is kosteloos te volgen zolang de voorraad strekt en als je voldoet aan de vereisten. Je kunt 1 opleiding kosteloos volgen.

Digipower 2021-2022 is mede mogelijk gemaakt door CA-ICT, het opleidingsfonds voor de arbeidsmarkt ICT.

CA-ICT

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt affiniteit met de software ontwikkeling. Je wilt bijvoorbeeld alles over UML weten. Jouw rol vraagt om UML goed te vertalen naar bruikbare toepassingen binnen jouw bedrijf. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière met meer gespecialiseerde en toepasbare kennis op het gebied van design en development.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Het onderwijs wordt volledig online aangeboden. Het is hands-on en probleemgestuurd. In de eerste les wordt een eindopdracht door de docent met de deelnemers besproken. De deelnemers maken deze eindopdracht geleidelijk af met de concepten die ze in de lessen leren. Met het afronden en presenteren van deze eindopdracht rond een deelnemer met succes een cursus af.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten die op vrijdag van 19.00 uur tot 22.00 uur plaatsvinden. De lessen worden gegeven in een periode van 5 weken. Aparte begeleiding is mogelijk op afspraak met de docent. 

  Deze begeleiding wordt aangeboden per telefoon, per email of in een online sessie.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De opleiding System development is in het kader van de Nederland Leert Door opleidingssubsidie kosteloos te volgen. Hierbij is de subsidieregeling met voorwaarden van de Rijksoverheid van toepassing. 

  Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid.

  Kom je niet in aanmerking voor de subsidie, of is de subsidie periode verlopen, dan bedragen de opleidingskosten €875,-.

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van deze module ontvang je een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Je hebt gedegen inzicht gekregen in het ontwerpen van een software applicatie met UML. Usecase diagram, class diagram, component diagram en activity diagram zijn bouwstenen die je gebruikt om een software applicatie te ontwerpen.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Programma

  Met deze module leer je om met UML een softwareapplicatie te ontwerpen. Je leert om eisen en wensen van een opdrachtgever om te zetten naar een usecase diagram. Op basis van deze usecase diagrammwn wordt een class diagram, sequence diagram en activity diagram ontworpen voor de softwareapplicatie.

  Programma System development
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven