Skip to main content

Projectmanagement

(2 OPLEIDINGEN )
Projectmanagement
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE? ONTDEK HIER MEER
 • Ik heb deze opleiding met een paar collega’s gevolgd, dat was zeer voordelig. We kunnen samen aan de slag en elkaar scherp houden binnen de huidige én toekomstige projecten.

  testimonial-bkm-evavanurk
  Eva van Urk
  Opleidingsadviseur
 • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

  testimonial-bkm-moniquevanwinkel
  Monique van Winkel
  Projectmanager
 • De docent putte eigen ervaringen uit om de theorie toe te lichten en er werd nadrukkelijk ruimte geboden om ook onze eigen ervaringen te delen. Hier heb ik persoonlijk veel van geleerd.

  testimonial-bkm-femkeveenings
  Femke Veenings
  Beleidsmedewerker
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Behoefte aan meer controle over uw projecten? Een opleiding Projectmanagement is dan perfect voor u! In onze opleidingen rondom projectmanagement leert u processen beheersen en ontwikkelt u nieuwe vaardigheden om projecten tot een succes te maken. Zo bieden we ook PRINCE2® opleidingen. Op die manier kunt u uw PRINCE2® certification halen. Daarnaast kunnen we u klaarstomen voor uw IPMA examen C/D niveau met onze examentraining.

Opleiding Projectmanagement?

Onze opleiding projectmanagement gaat in op de methodiek van project management, zoals het faseren en beheersen van projecten. Ook behandelt u tijdens onze projectmanagement opleiding zaken als conflicthantering en teamsamenstelling. U past deze theorie direct toe op een project uit uw dagelijkse praktijk. Op deze manier krijgt u, maar ook uw werkgever, het meeste rendement uit uw opleiding projectmanagement. Zijn alle projecten op orde, maar vind u het lastig om de onderlinge samenhang tussen verschillende projecten te managen? Dan kan onze masterclass Programmamanagement uitkomst bieden.

Kracht van onze opleidingen project management

De kracht van onze opleiding Projectmanagement zit in de combinatie van de harde en zachte kant. U leert tijdens de projectmanagement opleiding veel over gestructureerd en projectmatig werken, maar tegelijkertijd werkt u ook aan uw vaardigheden in leidinggeven en samenwerken. Tevens volgt u onze opleidingen project management in een zeer gevarieerd gezelschap, aangezien de deelnemers uit verschillende branches afkomstig zijn. Tot slot, krijgt u alleen les van ervaren docenten uit de praktijk.

PRINCE2® Projectmanagement

Naast onze eigen opleiding Projectmanagement bieden we de bekende PRINCE2® projectmanagement opleidingen aan. PRINCE2® is de standaard werkmethode voor projectmanagement voor veel particuliere en overheidsorganisaties in binnen- en buitenland. Bij Avans+ kunt u zowel de PRINCE2® Foundation als de PRINCE2® Practitioner opleiding volgen. Deze cursussen duren respectievelijk 4 en 6 dagdelen en worden afgesloten met een speciaal examen. Na het succesvol afronden van dit examen ontvangt u uw PRINCE2® certificaten.

Deelnemers over projectmanagement en onze PRINCE2® opleiding

Deelnemers omschrijven onze opleidingen in projectmanagement met woorden als ‘direct toepasbaar’, ‘praktijkgerichte docenten’ en ‘betrokkenheid’. Daarnaast prijzen ze de totaalaanpak van de opleiding Project management en het feit dat ze meteen met hun opgedane kennis aan de slag kunnen. Ook de PRINCE2® projectmanagement opleidingen worden besproken op onze referentiepagina.

Neem contact op over ons projectmanagement aanbod

Heeft u nog vragen of over onze projectmanagement opleidingen of wilt u advies over de opleiding die het beste bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste opleiding voor u als project manager!

lees meer