Skip to main content

Bedrijfsovername

(4 OPLEIDINGEN )
Bedrijfsopvolging
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Bedrijfsopvolging is een complex vakgebied. In een tijd waarin vooral familiebedrijven een overnamegolf staat te wachten, is de vraag naar goede adviseurs enorm. Reden genoeg om een gedegen opleiding bij Avans+ te volgen.

Inschrijving in RAB-register

In de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch komen alle aspecten bij overname aan bod. Adviseurs die deze leergang met goed gevolg afronden, kunnen worden ingeschreven in het RAB-register en mogen de titel RAB voeren.

Inhoud van bedrijfsopvolging opleidingen

Kopstudies op de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch zijn de leergangen Business Valuation & Corporate Recovery. In de Business Valuation kopstudie wordt nadruk gelegd op het waarderen van ondernemingen. In deze praktische kopstudie leert u omgaan met de verschillende waarderingsmethodieken en deze toe te passen in de dagelijkse (waarderings)praktijk. In de kopstudie Corporate Recovery leert u in 2 dagen hoe u uw ondernemer kunt begeleiden in zwaar weer. Wat zijn de early warnings en hoe kunt u uw ondernemer het beste van dienst zijn? Door middel van deze opleiding bedrijfsovername leert u dus alle ins en outs die u nodig heeft!

Aangemeld bij beroepsfederaties rondom cursus bedrijfsopvolging

Voor de leergangen Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch en de kopstudie Business Valuation organiseren we jaarlijks Permanente Educatie (PE) bijeenkomsten om de laatste inzichten op te doen rondom de cursus bedrijfsopvolging. Al onze programma’s zijn aangemeld bij de diverse beroepsfederaties en alle betreffende PE-punten worden aan ons programma toegekend. Door middel van de verschillende bijeenkomsten rondom de cursus bedrijfsopvolging krijgt u alle recente informatie over bedrijfsovername. Op deze manier bent u optimaal voorbereid op het thema bedrijfsovername of heeft u voldoende inspiratie om te beslissen of een aanvullende cursus bedrijfsovername datgene is dat u nodig heeft in uw professionele ontwikkeling

Vragen of advies over onze bedrijfsopvolging opleidingen?

Heeft u vragen over een opleiding bedrijfsovername? Of wilt u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding het best bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer