Skip to main content

Bedrijfsopvolging

(4 OPLEIDINGEN )
Bedrijfsopvolging
 • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

  testimonial-scire-erikdevries
  Erik de Vries
  Financieel adviseur
 • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

  testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
  Anthony van Ganzewinkel
  Ondernemer
 • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
  testimonial-scire-r.deleede
  R. de Leede
  Opdrachtgever
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Bedrijfsopvolging is een complex vakgebied. In een tijd waarin vooral familiebedrijven een overnamegolf staat te wachten, is de vraag naar goede adviseurs enorm. Reden genoeg om een gedegen opleiding bij Avans+ te volgen.

Inschrijving in RAB-register

In de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch komen alle aspecten bij overname aan bod. Adviseurs die deze leergang met goed gevolg afronden, kunnen worden ingeschreven in het RAB-register en mogen de titel RAB voeren.

Inhoud van bedrijfsopvolging opleidingen

Kopstudies op de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch zijn de leergangen Business Valuation & Corporate Recovery. In de Business Valuation kopstudie wordt nadruk gelegd op het waarderen van ondernemingen. In deze praktische kopstudie leert u omgaan met de verschillende waarderingsmethodieken en deze toe te passen in de dagelijkse (waarderings)praktijk. In de kopstudie Corporate Recovery leert u in 2 dagen hoe u uw ondernemer kunt begeleiden in zwaar weer. Wat zijn de early warnings en hoe kunt u uw ondernemer het beste van dienst zijn?

Aangemeld bij beroepsfederaties

Voor de leergangen Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch en de kopstudie Business Valuation organiseren we jaarlijks Permanente Educatie (PE) bijeenkomsten om de laatste inzichten op te doen. Al onze programma’s zijn aangemeld bij de diverse beroepsfederaties en alle betreffende PE-punten worden aan ons programma toegekend.

Vragen of advies over onze bedrijfsopvolging opleidingen?

Heeft u vragen? Of wilt u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding het best bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer