Skip to main content

Financiële planning

(3 OPLEIDINGEN )
Financiële planning
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
 • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

  testimonial-scire-erikdevries
  Erik de Vries
  Financieel adviseur
 • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

  testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
  Anthony van Ganzewinkel
  Ondernemer
 • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
  testimonial-scire-r.deleede
  R. de Leede
  Opdrachtgever
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Bent u als financieel planner toe aan verdieping van uw kennis of wilt u zich juist specialiseren? Avans+ biedt u die mogelijkheden via diverse opleidingen.

Zowel postbachelors als master financiële planning

Voor managers van financiële planningsafdelingen en zelfstandige financieel adviseurs bieden we bijvoorbeeld de opleiding Master of Financial Planning, waarmee u zich echt profileert als adviseur op het hoogste niveau. Wilt u opgeleid worden tot gecertificeerd lid van de Federatie Financiële Planners (FFP) of gediplomeerd Financieel Planner?  Bent u vermogensadviseur, accountant, hypotheekadviseur, private banker, belastingadviseur of geeft u beroepsmatig financieel advies op niveau, kies dan voor de postbacheloropleiding Persoonlijke Financiële Planning of Persoonlijk Financieel Adviseur. Deze opleiding levert u bij goede afronding een post-bachelordiploma op. Bekijk al onze opleidingen in onderstaand overzicht.

Trainingen voor financieel planners

Naast volledige opleidingen bieden we ook kortere trainingen aan. Deze trainingen zijn ideaal om in korte tijd nieuwe inzichten op te doen en om praktische  vaardigheden aan te leren.

Docenten met ruime praktijkervaring

Onze opleidingen hebben een praktijkgerichte insteek. Dit komt onder andere terug in de inzet van docenten met ruime praktijkervaring. Zij weten hoe het is om als financieel planner te werken en begrijpen tegen welke drempels u aanloopt. Daarnaast verrijken zij de lessen met veel praktijkvoorbeelden. 

Oud-deelnemers over financiële planning opleidingen

Oud-deelnemers stellen vooral de praktijkgerichte insteek van de opleidingen erg op prijs. Daarnaast bieden de opleidingen zodanig gedegen kennis dat oud-deelnemers meer vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen en zichzelf als expert zien. Meer referenties? Bekijk deze op onze referentiepagina.

Persoonlijk en vrijblijvend advies over de opleidingen financiële planning

Heeft u geen idee welke opleiding het best bij uw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder!

lees meer