Skip to main content

Masterclass Business Model Innovatie

Inschrijven
Iets voor jou?
 • Je werkt in de financiële dienstverlening, als manager of als (zelfstandig) financieel adviseur.
 • En/of je bent actief op de domeinen inkomen, verzuim, risicomanagement en/of verzekeringen
 • Je bent geregistreerd in het FP, RVI of RM register.
   

Een adviseur ontwikkelt zich van product gedreven naar klantgerichte adviseur. Gedreven door digitalisering, regelgeving, concurrentie en veranderend klantgedrag. Die transitie vraagt andere strategische keuzes van de adviseur en zijn bedrijf. Een duurzaam business – en verdienmodel is daarbij cruciaal. In deze masterclass krijg jij als adviseur de laatste inzichten rondom het business model innovatie en leer je deze inzichten te vertalen naar jouw eigen adviespraktijk. Je krijgt tools om jouw eigen business model te doorgronden. Met deze kennis kun je jouw eigen business- en verdienmodel voor de toekomst vormgeven. 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je werkt als adviseur in de financiele dienstverlening en je wilt meer bedrijfskundige kennis opdoen over business modellen, om jouw eigen adviespraktijk te versterken en om een sterkere waarde propositie voor jouw klanten neer te zetten.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Je volgt een interactieve en praktijkgerichte bijeenkomst van 6 uur. Tijdens de bijeenkomst wordt gebruik gemaakt van actuele praktijkcases. Gedurende de dag is er ruimte voor interactie en discussie met de andere cursisten en de docent. Na afloop van de bijeenkomst ben je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van business model innovatie.

   

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze masterclass bestaat uit 1 studiebijeenkomst van 2 dagdelen.

   

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor deze masterclass zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 395,-
  • Leermiddelen: € 25,-
  • Arrangementskosten: € 25,-

  Dit is inclusief het digitale boek ‘Tussenpersoon zonder provisie’.

  Sta je in één van onze registers, dan ontvang je 10% korting op de opleidingskosten.

  Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw. Alle overige kosten worden belast met 9% btw. 

  Diploma

  Diploma

  Als je de Masterclass ‘Business Model Innovatie’ hebt afgerond ontvang je een bewijs van deelname. Indien van toepassing worden jouw PE- uren bijgewerkt in het register.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van deze masterclass heb je de basiskennis van business model innovatie en kun je dit toepassen binnen jouw eigen adviesbedrijf. 

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Programma

  Tijdens deze masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is business model innovatie?
  • Analyse van het huidige business model.
  • analyse van business modellen in de financieel adviesmarkt met specifiek aandacht voor de thema’s inkomen, verzuim en risicomanagement.
  • Trends in de financiële adviesmarkt en impact op business modellen.
  • Voor- en nadelen van verschillende verdienmodellen voor advies.
  • Hoe bouw je een goede waarde propositie (marketing en communicatie).
  • Bouw een nieuw duurzaam business model.

  Trainer:
  Dr. Fred de Jong is zelfstandig onderzoeker en consultant, gespecialiseerd in de financieel adviesmarkt. Daarnaast is hij verbonden aan de UvA en het Amsterdam Centre for Insurance Studies.Tevens is hij asociate lector Sustainable Finance & Tax aan de HAN University of Applied Sciences. www.freddejong.eu.

   

  Opleiding - Masterclass Business Model Innovatie
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven