Skip to main content

PE Bloopers in het sociale zekerheidsstelsel

Inschrijven
Bloopers in het sociale zekerheidsstelsel
Iets voor jou?
 • Je bent een professional op het gebied van verzuim- en inkomensmanagement.
 • Je bent werkzaam in het domein van sociale zekerheid.
 • Je wilt leren van de fouten van anderen.

Het sociale zekerheidsstelsel in Nederland en de uitvoering er van is complex. Dit vinden zowel werkgevers, werkenden (werknemers, zelfstandigen), adviseurs als medewerkers in de uitvoering. Door deze complexiteit gaat er veel goed, maar ook veel niet. Veranderende arbeidsrelaties en nieuwe technologische ontwikkelingen zijn o.a. een motivatie voor de politiek, onderzoeksbureaus of werkgroepen om na te denken over een nieuw stelsel. In dit college krijg je een overzicht van de hoofdzaken en de motivatie achter de denkrichtingen. Leer je de inrichting van diverse Europese stelsels kennen. En richten we de blik op het verleden om de ‘bloopers’ te herkennen, want dit zijn de risico’s van morgen.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Ben je werkzaam in het domein van de sociale zekerheid en geïnteresseerd in alle ontwikkelingen van dat domein? Dan is deze bijeenkomst een welkome aanvulling. Op een interactieve wijze leer je een andere kant kennen van het stelsel. En krijg je een inkijk in de opties voor een nieuw sociaal zekerheidsstelsel. Waar gaat het mis? Wat gaat niet goed. En wat zijn pertinente missers? 

  Werkvorm

  Werkvorm

  Wij bieden deze masterclass aan in de vorm van een afwisselend interactief college.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Programma

  Programma

  In dit college krijg je een overzicht van de hoofdzaken en de motivatie achter de denkrichtingen. Leer je de inrichting van diverse Europese stelsels kennen. En richten we de blik op het verleden om de ‘bloopers’ te herkennen, want dit zijn de risico’s van morgen.

   

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze masterclass bestaat uit 1 studiebijeenkomst van 2 dagdelen.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van deze bijeenkomst zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 345,-
  • Leermiddelen: € 25,-
  • Arrangementskosten: € 25,-

  Sta je in één van onze registers, dan ontvang je 10% korting.

  Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw. Alle overige kosten worden belast met 9% btw.

  Diploma

  Diploma

  Als je de PE Bloopers in het sociale zekerheidsstelsel  hebt afgerond ontvang je een bewijs van deelname. Indien van toepassing worden jou PE-uren bijgewerkt in het register.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van deze bijeenkomst heb je een overzicht van de meest recente ideeën met betrekking tot de Nederlandse sociale zekerheid. Ken je daarvan de voor- en nadelen. Herken je de ‘bloopers’ uit het verleden. En kun je anticiperen op aankomende nieuwe ontwikkelingen.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven