Skip to main content

PE Casemanagement

Inschrijven
Opleiding - PE Casemanagement
Iets voor jou?
 • Je bent professional op het gebied van verzuim- en inkomensverzekeringen
 • Je wilt de vragen van jouw klant beter beantwoorden bij langdurig verzuim
 • Je wilt de financiële impact van een verzuimdossier beter in kaart brengen

Als personeel zich ziek meldt, om welke reden dan ook, ontstaat er voor een werkgever een probleem. Bij langdurige verzuimdossiers ontstaan er vaak vragen bij werkgevers, zowel bij klant als middelgrote werkgevers. Dit is een kostbare zaak. Wat zijn de laatste ontwikkelingen op dit gebied en welke afspraken kunnen er gemaakt worden. En hoe kun je je klant behoeden voor misstappen.

Deze dag is bedoeld om vanuit de optiek van het belang van de werkgever te kijken naar ziekte binnen de onderneming. Wat kan de werkgever, wat moet deze juist wel of niet doen? Welke ontwikkelingen zijn er gaande en wat zijn de laatste ontwikkelingen vanuit de rechtspraak waar een werkgever zich aan moet houden of voordeel mee kan doen.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  • Professionals op het gebied van Verzuim en Inkomen.
  • Professionals die de opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement reeds gevolgd hebben (of een vergelijkbare).
  • Financieel adviseurs

  Werkvorm

  Werkvorm

  Wij bieden deze masterclass aan in de vorm van een afwisselend interactief college, waarin ruim de gelegenheid is uw eigen praktijksituaties in te brengen. De docent beschikt over een behoorlijk ervaring in zijn dagelijkse praktijk en combineert theorie met zijn ervaringen.

   

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze PE dag bestaat uit 1 studiebijeenkomst van 2 dagdelen.

   

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van deze bijeenkomst zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 345,-
  • Leermiddelen: € 25,-
  • Arrangementskosten: € 25,-

  Sta je ingeschreven in één van onze registers, dan ontvang je 10% korting op de opleidingskosten.

  Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw. Alle overige kosten worden belast met 9% btw.

  Diploma

  Diploma

  Als je de PE Casemanagement hebt afgerond ontvang je een bewijs van deelname. Indien van toepassing worden jouw PE-uren bijgewerkt in het register.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Programma

  Tijdens deze PE-dag wordt het volgende behandeld:

  • De actualiteiten worden besproken aan de hand van de laatste ontwikkelingen.
  • Verschillende praktijkcases worden besproken. Vanuit langdurige en complexe verzuimdossiers worden praktische handvatten gegeven hoe je hiermee om kunt gaan, wat de laatste rechtspraken hierin zijn en wat de praktijk is op dit moment.

  Programma Opleiding - PE Casemanagement
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven