De wereld van werk verandert. Niet alleen door digitalisering, automatisering en robotisering, maar soms ook door onverwachte gebeurtenissen als het Coronavirus. De impact van deze exponentiële ontwikkelingen op werk is groot, zowel op het gebied van mogelijkheden als risico’s. Wat betekent dit alles voor de toekomst van organisaties? Welke nieuwe banen of rollen moeten er gecreëerd worden en welke veranderen drastisch om future proof te blijven?

Een future proof organisatie heb je zelf in de hand. Avans+ en Better Minds at Work organiseren samen dit webinar, waarin je inspiratie en handvaten krijgt over de Future of Work.

Voor wie is dit interessant?

Voor HR adviseurs, organisatie adviseurs of managers die meer willen weten over het toekomstbestendig maken van hun organisatie.

Wanneer?

Donderdag 24 september van 15.30 – 17.00 uur in een online bijeenkomst.

Programma

 • Intro door Koen van Schendel, Avans+
  Koen van Schendel is opleidingsmanager HR-opleidingen bij Avans+
 • Dr. Elke Geraerts: Hoe investeer je in een future proof organisatie?
  Elke Geraerts is psycholoog, CEO van Better Minds at Work en auteur van het boek ‘Authentieke Intelligentie: Waarom mensen altijd winnen van computers’. Elke vertelt welke uniek-menselijke kwaliteiten kunnen worden ingezet om onze professionele toekomst veilig te stellen, en welke troeven je best verankert in het DNA van je organisatie, wil je je bestaansrecht behouden in deze disruptieve wereld.
 • Gastspreker: Renee Agneessens, People & Performance director LeasePlan Belgium. Renee staat aan het roer van een toekomstbestendig LeasePlan. Niet enkel in Coronatijd maar ook op de lange termijn investeren zij veel in hun medewerkers en hun ontwikkeling om zowel de organisatie als medewerker flexibel en future proof te houden.
 • Uitleg over nieuwe opleiding Future of Work: Koen van Schendel, Avans+
 • Afsluiting

Na deze middag heb je antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe investeer je in je medewerkers om future proof te zijn?
 • Welke uitdagingen kom je daarbij tegen en hoe overkom je deze?
 • Wat is de opleiding Future of Work en wat brengt dit mij en de organisatie?

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Better Minds at Work; de partner voor het veerkrachtig houden van je organisatie en medewerkers.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het webinar.