Iedereen weet dat de betrokkenheid van stakeholders van belang is voor het succes van een organisatie. Stakeholders kunnen druk uitoefenen op de organisatie of beïnvloed worden door het handelen van de organisatie. In deze tijd waarin men zich steeds meer bewust is van het feit dat organisaties het verschil kunnen maken en het toneel van stakeholders complexer wordt, is het belang van een goed en overtuigend stakeholdermanagement steeds groter.

Onder leiding van Stef Mol, CFO in het bedrijfsleven en docent bij Avans+, bieden wij het gratis webinar “Overtuigend stakeholdermanagement” aan. In dit gratis webinar geeft Stef je inzicht in wie jouw stakeholders zijn en hoe jij direct een grotere betrokkenheid kunt creëren. 

Wanneer

Donderdag 24 juni van 11.00 tot 11.30 uur. 

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn eigen stakeholdermanagement en wil leren hoe je effectiever je stakeholders mee kunt nemen om je doelen gemakkelijker te bereiken. Dit webinar geeft je een goede indruk van de basis die behandeld wordt tijdens onze masterclass Stakeholdermanagement dat deel uitmaakt van onze masteropleidingen.