Daag jezelf uit om na te denken over wat leiderschap is, wat voor impact jij als leider kunt maken, welke invloedstijlen je in jezelf herkent en hoe je je eigen gedrag kunt inzetten om effectief te communiceren met anderen.

Wat komt aan bod bij dit gratis webinar?

Krijg vanuit expert Emmy de Vrieze de kennis en voorbeelden aangereikt om in kaart te brengen wat voor soort leidinggevende jij bent of wilt zijn, na te denken over wat je als leidinggevende kunt bereiken en krijg tools om te bepalen hoe je dit kunt bereiken. Bij dit webinar krijg je op een interactieve manier inspiratie om te leiden zonder lijden. 

Vanuit een theoretische onderbouwing en met behulp van een praktische methode krijg je direct meer inzicht in je eigen stijl en kun je de informatie en kennis die je hebt gekregen door dit webinar direct toepassen in je werk. Concreet heb je na dit webinar een roadmap die je helpt om te bepalen of je werk bijdraagt aan het bereiken van de impact die je als leidinggevende voor ogen hebt. Juist in tijden van verandering is het goed om te weten wie je bent, je doel voor ogen te houden, je te verdiepen in een ander en deze informatie te gebruiken en je gedrag hierop aan te passen. 

Wanneer?

Op vrijdag 14 januari 2022 van 10.00 tot 10.45 online via Zoom.

Voor wie?

Dit webinar is voor mensen die op dit moment leidinggeven aan een groep, afdeling, divisie, organisatie of een project. Heb je behoefte aan hulpmiddelen om medewerkers te inspireren, te overtuigen, te enthousiasmeren en zo gezamenlijk een doel te bereiken? Sluit dan zeker 14 januari aan. 

Je krijgt kennis en handvatten om je beter inzicht te geven in je eigen stijl van leidinggeven, te bepalen welke impact je wilt realiseren, welk doel je wilt bereiken en hoe je je eigen sterktes en zwaktes kunt inzetten om dit te realiseren. Benieuwd naar deze handvatten? Schrijf je dan hieronder in voor dit webinar van Emmy de Vrieze.

 

Aanmelden is niet meer mogelijk.