Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 06 juli 2016

Het gebrek aan voldoende  arbeidsrechtelijke kennis en dus het veelvuldige overleg met onze advocaat, waren voor mij de redenen om op zoek te gaan naar een opleiding Arbeidsrecht. Na gedegen onderzoek bij diverse aanbieders heb ik voor Avans+ gekozen. Het uitgebreide programma en praktijkgerichtheid van de opleiding spraken mij direct aan.

Wat je vandaag leert, pas je morgen toe

Het geleerde kun je direct toepassen in je eigen praktijk, je kunt meteen aan de slag. Zo heb ik al snel aanpassingen in arbeidscontracten door kunnen voeren en het personeelsreglement aangepast. Ook de herziening van opbouw personeelsdossier, indien beëindiging plaatsvindt via UWV en het kunnen schrijven van verweerschriften, zijn het resultaat van deze opleiding.

Door het opdoen van gedegen (wets)kennis op het gebied arbeidsrecht is het ‘te snel’ inschakelen van een advocaat afgenomen. Hierdoor zijn de juridische kosten beperkt gebleven. Nu ikzelf over deze kennis beschik, vindt soms alleen nog een controleslag plaats door een jurist. Mijn adviesrol is vergroot en mijn toegevoegde waarde is zichtbaar toegenomen.

Lees meer