Skip to main content
PMC - Management & Bedrijfskunde

Opleiding Bedrijfskunde voor de werkende professional

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw bedrijfsvoering? Kunnen werken vanuit een theoretische onderbouwing? En meer vertrouwen krijgen in jouw huidige job of met je leidinggevende vaardigheden? Volg dan een management- of bedrijfskunde opleiding. Hiermee werk je niet alleen aan je persoonlijke groei, maar doe je ook veel nieuwe kennis op die je direct kunt toepassen binnen je organisatie. Tijdens de bedrijfskunde- en managementopleidingen pas je altijd je eigen praktijk toe. Kennis die je opdoet kun je de volgende werkdag al direct toepassen. Je gaat aan de slag met zowel de inhoudelijke kant van het vak (theorie & methodiek) als de kant van de vaardigheden (persoonlijke ontwikkeling).

Opleiding Management voor jouw niveau en branche

Of je nu beginnend leidinggevende bent of een ervaren manager, bij Avans+ vind je een opleiding management voor jouw niveau. De opleidingen zijn opgedeeld in opleidingsclusters: BedrijfskundeLeiderschap, Verandermanagement, Projectmanagement, Finance, Strategisch management en Bedrijfsprocessen. Hierin hebben we een bachelor, postbachelors en masteropleidingen. Afhankelijk van de opleiding die je kiest, werk je samen met anderen uit jouw eigen of juist een ander vakgebied. Je leert van de ervaringen van je mededeelnemers, waarbij het om verrassende en nieuwe invalshoeken kan gaan. Blijf jezelf ontwikkelen binnen jouw vakgebied waar, wanneer of hoe jij wilt. Bij Avans+ bepaal je zelf jouw opleidingsroute en tempo.

Van management opleiding tot master

Op zoek naar een bedrijfskundige of management opleiding die volledig is afgestemd op jouw situatie? Voor ieder leertraject is er een juiste oplossing. Ons aanbod varieert van losse trainingen en deeltijd management opleidingen van een dag(deel) tot een complete bedrijfskundige master opleiding (bijvoorbeeld MBA of Master of Strategic Management). Je bepaalt zelf jouw opleidingspad en het tempo. En komt het jou beter uit om pas over een paar maanden te beginnen? Met de vier startmomenten per jaar en meerdere locaties is er altijd een studie oplossing die bij jouw situatie past.

Kwaliteit staat bij alle opleidingen Bedrijfskunde hoog in het vaandel. Zo worden ze samengesteld en onderhouden door experts met bewezen praktijkervaring. Daardoor is elke opleiding altijd actueel. De lesbijeenkomsten worden verzorgd door professionals uit jouw beroepspraktijk

Anderen over onze opleiding management

Interactief, verrijkend en een goede mix tussen theorie en praktijk: dat is hoe huidige deelnemers en alumni de management- en bedrijfskundige opleidingen omschrijven. Ook geven ze aan dat ze veel waarde hechten aan het leren van en met elkaar, maar ook dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen om nieuwe theorie toe te passen in hun eigen praktijk. Ga naar onze referentiepagina als je meer wilt weten over de ervaringen van onze deelnemers.

Meer weten over de Management & Bedrijfskunde opleidingen? Neem contact op!

Ben je nog niet zeker of een korte opleiding bedrijfskunde, een bedrijfskundige masteropleiding of juist een management opleiding het best bij je past? Bekijk de wegwijzer Management en Bedrijfskunde. Of lees onze pagina waarom bedrijfskunde bij Avans+. Wil je graag een opleidingsmanager spreken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder met jouw persoonlijke leerroute. 

Lees meer

Kies uit 7 opleidingsclusters binnen Management & Bedrijfskunde

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • Ik heb deze opleiding met een paar collega’s gevolgd, dat was zeer voordelig. We kunnen samen aan de slag en elkaar scherp houden binnen de huidige én toekomstige projecten.

  Eva van Urk
  Opleidingsadviseur
 • Ik heb echt weer genoten van het studeren. De periode is erg intensief geweest, maar zeker de moeite waard!

  Martin Beuker
  Eerstelijns manager
 • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

  Monique van Winkel
  Projectmanager
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.