Skip to main content

Kom zaterdag 13 april naar de open dag in Breda. Meld je hier aan!

ICT avans plus

ICT opleidingen op ieder niveau

Avans+ is dé marktleider als het gaat om opleiden en omscholen. Binnen de ICT bieden wij daarom op ieder niveau ICT opleidingen voor ambitieuze professionals. Ben je op zoek naar de kortste weg naar een erkend bachelordiploma? Dan bieden we twee uitstroomprofielen van onze ICT Bacheloropleiding Software Engineer: de Bachelor cyber security en de Bachelor Software developer. Wil jij je verdiepen op een specifiek onderwerp? Dan is een van onze verdiepende ICT opleidingen op postbachelor niveau iets voor jou. Ook voor professionals die werkzaam zijn op het snijvlak van ICT en business hebben wij met de Master of ICT and Business Innovation (MBI) een passende ICT opleiding. Wil je een specifiek gebied binnen de ICT verkennen, dan zijn onze kortdurende opleidingen ICT iets voor jou.

 

  Incompany en maatwerk

  Bij Avans+ bieden wij ook incompany ICT trainingen en opleidingen op diverse niveaus. Van een bachelor (ICT opleiding hbo) en een volledige masteropleiding ICT. Trainingen kunnen ook op maat worden gemaakt en incompany worden gegeven.

  Neem contact op over onze ICT opleidingen

  Ben je nog niet zeker of een ICT opleiding bij jou past of welke van onze ICT opleidingen optimaal aansluit bij jouw opleidingsbehoefte? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag meer duidelijkheid te krijgen!

  Lees meer

  Kies uit 3 opleidingsclusters binnen ICT

  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.