Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Human resource management opleidingen

Kies de HRM opleiding voor professionals

Wil jij up-to-date zijn in je kennis van HR? Jezelf specialiseren op een bepaald gebied? Je vaardigheden vastleggen met een certificaat? En met jouw nieuwe kennis bijdragen aan de professionele groei van jouw organisatie en collega’s? Ons brede aanbod aan Human Resource Management (HRM) opleidingen biedt altijd een opleiding die bij jou past. Met onze vier startmomenten per jaar, meerdere locaties in Nederland en de mogelijkheid om je eigen opleiding zelf samen te stellen, bepaal jij zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Onze opleidingen zijn praktijkgericht, waarbij je alles wat je leert direct kunt toepassen in je eigen organisatie. 

HRM opleiding: specialisaties van HR-beleid tot arbeidsrecht of recruitment

Binnen ons uitgebreide opleidingsaanbod kun je kiezen uit HRM opleidingen van korte en langere duur. Bij ons kun je zelfs zelf je HR-opleiding samenstellen. We bieden HR-opleidingen in verschillende gebieden zoals Arbeidsrecht, Duurzame inzetbaarheid, Bedrijfskundig HRM en HR analytics, Human Resource Management, Talentmanagement en advies, HR en veranderen, Advies en communicatie. Bekijk ons aanbod van maar liefst 30 HR opleidingen en kies jouw volgende stap als HR professional. 

Flexibel studeren op jouw eigen tempo

Blijf jezelf ontwikkelen binnen een vakgebied dat continu in verandering is. Of je nu in korte tijd je skillset wilt verbeteren, gericht op zoek bent naar verdieping binnen Human Resource Management of verbreding op het gebied van de bedrijfskundige kant van HR: de kans is groot dat je bij Avans+ een geschikte training, postbachelor of masteropleiding vindt. Bij ons bepaal je zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert door meerdere startmomenten in het jaar. 

Actuele HRM-opleiding verzorgd door professionals uit het werkveld

De HRM-opleiding die je via Avans+ volgt, zijn praktijkgericht en aangevuld met de theorie die nodig is om jouw vak zo goed mogelijk uit te oefenen. De human resource management-opleidingen worden veelal verzorgd door professionals uit de praktijk en zijn speciaal ontwikkeld voor en door mensen uit de HR-branche. Benieuwd naar de ervaringen van andere deelnemers? 

Aanvullende informatie over onze human resource opleidingen

Voor onze human resource-opleidingen gelden verschillende toelatingseisen. In sommige gevallen moet je een toelatingsassessment succesvol afronden. Op de opleidingspagina’s en in onze opleidingsbrochures vind je hierover extra uitleg.

Opleiding HRM volgen? Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor de HRM opleiding van jouw voorkeur? Of heb je andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer

Kies uit 7 opleidingsclusters binnen HRM

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
  • De docent weet op een zeer boeiende wijze de stof aan de hand van casussen uit te leggen, hierdoor blijft de gewenste kennis goed hangen.

    Norma Peters
    HR Manager
  • Dankzij de gedane trainingen, merk ik dat ik door deze opleiding nog beter in staat ben te luisteren en karakterstructuren en teamprocessen beter in kan schatten.

    Engbert Braam
    Coach
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.