Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 06 juli 2016

Na de havo wist ik niet welke studie ik exact wilde gaan volgen. Mazars (mijn huidige werkgever) heeft mij destijds de kans geboden om als administratief medewerker een deeltijd mbo opleiding te volgen. Ik kon er zo achter komen of accountancy iets voor mij zou zijn. De combinatie werken en leren en de diversiteit van opdrachten binnen een gevarieerd klantenpakket, sprak mij erg aan.

Na het afronden van deze mbo opleiding ben ik terecht gekomen bij de reguliere deeltijd opleiding Accountancy van Avans Hogeschool in Breda. Na 4 succesvolle jaren werd ik door zowel mijn coördinator als werkgever gewezen op een passend vervolg namelijk de postbachelor AA opleiding bij Avans+.

De modules van mijn laatst genoten opleiding (LAC A, LAC B, Belastingrecht en SMKB) hebben ervoor gezorgd dat ik kennis heb opgedaan welke in tijdens mijn reguliere hbo studie niet ben tegengekomen. Deze kennis heb ik in de praktijk omgezet naar kansen. Zo bedien ik nu succesvol en zelfstandig cliënten, voer ik adviesgesprekken omtrent de inrichting van bijvoorbeeld de administratie en bespreek ik rapportages en jaarrekeningen.

Woorden als leerzaam, verdiepend en professioneel maar wél persoonlijk, typeren voor mij de postbacheloropleiding AA van Avans+."

Lees meer