Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 06 juli 2016

Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie op Hogeschool InHolland te Rotterdam ben ik in het derde jaar stage gaan lopen bij MIJN Accountantskantoor omdat ik “in de keuken” van meerdere ondernemingen wilde kijken. Het werken bij MIJN Accountantskantoor is mij erg goed bevallen en gelukkig was dat wederzijds. Met name het werk omtrent jaarrekeningen ligt mij goed. Om mijzelf als accountant te ontwikkelen tot adviseur binnen het MKB heb ik gekozen voor een studie om Accountant-Administratieconsulent te worden. Mijn keuze is gevallen op Avans+ omdat ik positieve verhalen heb gehoord van een collega die daar ook een studie heeft gevolgd.

Gedurende de opleiding merkte ik dat ik het meest geïnteresseerd ben in Externe Verslaggeving. Daarom probeer ik mezelf binnen MIJN Accountantskantoor te profileren als vaktechnisch consultant. Dankzij de verworven kennis, pas ik de juiste waarderingsgrondslagen en toelichting vereisten toe op de jaarrekeningen van ondernemingen.

Woorden als persoonlijk, leerzaam, professioneel, deskundig en gezellig typeren voor mij de opleiding Beroepsopleiding Accountant Administratieconsulent. Zeker een aanrader dus!”

De Beroepsopleiding Accountant Administratieconsulent is vernieuwd en heet nu: Postbacheloropleiding AA oriëntatie accountancy MKB.

Lees meer