Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 06 juli 2016

In het verleden heb ik een opleiding tot doktersassistente gevolgd en afgerond. Daarnaast ben ik sinds 1976 bevoegd medisch secretaresse. Ik heb hoofdzakelijk in medische settings gewerkt. Van 2009 tot 2014 heb ik gewerkt als secretaresse op een stafbureau. Vanaf 2012 heb ik deze baan gecombineerd met  die van  praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk. Mijn focus hier lag in eerste instantie bij de ouderenzorg.

Om de juiste zorg te kunnen bieden volgde ik de module Ouderzorg van Avans+. Deze module sloot goed aan op mijn werkzaamheden, -ervaring en -niveau. Breda als leslocatie was een mooie bijkomstigheid. Later kwam er een kans voorbij om mijn functie als praktijkondersteuner verder uit te breiden op het gebied van Diabetes en CVRM. In het kader van deze ontwikkeling heb ik wederom gekozen voor een opleidingstraject bij Avans+; de module Diabetes en CVRM.

Ik ben trots op het feit dat ik in mijn 58ste levensjaar nog volop in ontwikkeling ben. Binnenkort start ik met de module Astma/ COPD. Er zijn nog zoveel uitdagingen en er liggen volop kansen in het verschiet. Deze grijp ik graag met beide handen aan.

Woorden als persoonlijke ontwikkeling, interessant en leuk typeren voor mij deze opleiding bij Avans+.

Lees meer