• 25 augustus 2015

Wat is de vakbeurs?
De Installatie Vakbeurs Hardenberg is al 17 jaar hèt platform voor ondernemers en relaties uit de gehele installatiebranche. Zij bieden ondernemers de kans om persoonlijk kennis te maken met ruim 300 aanbieders. Uiteraard is Avans+ hier ook met een eigen stand aanwezig.

Wat is er te zien/doen op de beurs?
Uiteraard is er enorm veel te zien op deze beurs. Hieronder halen we een aantal van de activiteiten aan die hier te doen zijn.

Sanitair plein

Op dit plein staan verschillende exposanten met noviteiten en artikelen op sanitair gebied. Dit plein is mede mogelijk gemaakt door Technische Unie.

Arbeidsmarkt- en Loopbaanstraat

Op zoek naar specialisten voor uw bedrijf of zelf op zoek naar iets nieuws? Dan kunt u terecht op de arbeidsmarkt. Aan de hand van Cv’s en vacatures worden bedrijven aan professionals gematcht. Uiteraard zijn hier ook ontwikkelfondsen en opleidingsinstellingen aanwezig.

Klein Transport Plein

Hier vindt u alles op het gebied van bedrijfsauto’s, aanhangwagens, bedrijfswageninrichtingen, ritregistraties, accessoires en/of overige branche gerelateerde producten. Bezoek het plein met verschillende aanbieders uit de kleinere transportbranche en ontdek de  ontwikkelingen omtrent uw bedrijfsbus of wagenpark.

Avans+ op de beurs
Uiteraard zijn wij aanwezig op de vakbeurs met onze eigen stand. Kom langs bij stand nummer 459 (zie plattegrond) wanneer u meer wilt weten over onze opleidingen en/of u wilt praten over uw ontwikkelingsbehoefte.

Meer informatie?
Als u de beurs wilt bijwonen kunt u zich hier aanmelden. Zie hieronder meer informatie over de beurstijden.

Beursdagen: 8,9,10 september van 14.00 uur tot 22.00 uur

Hopelijk tot dan!