Het verbeteren van uw prestaties is een vanzelfsprekendheid voor het opleidingsteam HRM van Avans+. Onze trots wordt gevoed wanneer deelnemers aangeven écht gegroeid te zijn dankzij onze opleidingen. Deelnemers helpen om zich te ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en persoonlijke effectiviteit zodat zij bijdragen aan de organisatiedoelen. Dát is onze missie.

 • Werken vanuit uw eigen organisatie
  Alleen theorie leren, helpt u niet. Daarom richten wij de opleidingen zo in dat u de nieuwe kennis en vaardigheden direct kunt toepassen op uw organisatie. Samen met anderen sparren over vraagstukken om deze vanuit meerdere oogpunten te benaderen en uw blikveld te vergroten, dat is een HR opleiding bij Avans+.
 • Ons aanbod toegespitst op uw carrière pad
  Of u een jong-professional bent of al jarenlang ervaring heeft opgedaan, wij hebben altijd een passende opleiding voor u. Ons aanbod is zo ingericht dat u bij ons terecht kunt voor zowel verdieping, verbreding als specialisatie. Bekijk nu ons volledige opleidingsaanbod.
 • Kennisnetwerk
  Door in diverse netwerken te participeren is onze opleidingsinhoud altijd actueel en toepasbaar. Zo zijn we bijvoorbeeld actief in een netwerk dat internationale HR normen (NEN) aan het ontwikkelen is. Onze kennis en informatie verspreiden we ook weer onder onze alumni.  
 • Écht praktijkgericht
  Onze docenten zijn professionals uit de praktijk met passie voor het HR-vakgebied. Zij delen graag hun kennis en ervaringen met u. Allen staan ruim boven de stof en sommigen zijn zelfs gepromoveerd. Het docententeam staat onder leiding van de Lector van de Master of HRM, Ber Damen (Member of the board of Berenschot groep B.V).
 • Persoonlijke begeleiding
  Wij (het opleidingsteam HRM) staat altijd voor u klaar. Marjon François, Arno Hesselberth en Koen van Schendel helpen graag met een passend advies en dragen zorg voor de kwaliteit van de opleidingen. Noortje van Vugt en Sonja Farla zorgen voor een goede organisatie en communicatie.

Kortom: uw ambities vormen de basis voor onze drive! Meer weten? Wij komen graag langs voor een kop koffie en om over uw ambities en leerbehoefte te praten.

Graag tot ziens!
Koen van Schendel, Marjon François, Arno Hesselberth, Noortje van Vugt en Sonja Farla