Zoals je van ons gewend bent vind je hier een handig overzicht van alle cursussen en opleidingen Laboratoriumtechniek die wij in het najaar van 2024 aanbieden.

download het aanbod overzicht

Profiteer van effectiever leerresultaat

De meeste van de laboratoriumopleidingen worden fysiek gegeven. Voor enkele cursussen hebben we gekozen om een combinatie aan te bieden van online en fysieke lessen.

Het voordeel hiervan is dat er meer tijd ontstaat tussen de verschillende bijeenkomsten waardoor geleerde theorie tussentijds door de deelnemer in de praktijk kan worden gebracht. Als er binnen de praktijk zaken zijn waar tegenaan wordt gelopen dan is in de opvolgende bijeenkomst voldoende ruimte om dit te evalueren. Dit zorgt voor een effectiever leerresultaat.

Verder is het zo dat leren via virtual classrooms reistijd bespaart wat de studeerbaarheid voor veel mensen vergroot.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een opleiding? Bekijk het volledige aanbod en vraag een brochure aan met inhoudelijke informatie over een of meerdere laboratoriumopleidingen. Wil je in gesprek over de mogelijkheden van maatwerk, incompany opleidingen voor jouw laboratorium?  Neem dan vrijblijvend contact op via laboratorium@avansplus.nl of bel naar 088 - 909 80 00. Wij helpen je graag verder!