• 07 mei 2019

Nieuwe PE 'Succesvol Lean'

Lean is een management filosofie die al meer dan 100 jaar bestaat en de beweging heeft gemaakt van de productie industrie naar administratieve omgevingen. Lean is een holistische aanpak die ieder bedrijf beter maakt, ongeacht de dienstverlening en wordt dan ook toegepast in verschillende vakgebieden, zoals financiële dienstverlening, overheid, zorg en vele andere administratieve domeinen.

Voor wie?

U bent van mening dat de klant altijd voorop staat en dat hier altijd verbeterpunten voor zijn. U wilt niet harder, maar slimmer werken, met meer resultaat. Daarnaast begrijpt u dat kennisdeling cruciaal is om vooruitgang te boeken. U bent daarom op zoek naar een structuur die u hierbij helpt en u de gereedschappen biedt om dit te realiseren, maar u heeft geen idee waar en hoe te beginnen. Dan biedt onze nieuwe PE: Succesvol Lean uitkomst!

Wanneer?

Op 06-11-2019 organiseert Avans⁺ deze nieuwe PE sessie met niemand minder dan John Maes, één van de auteurs van het boek Succesvol Lean. Tijdens de bijeenkomst maakt u kennis met de managementfilosofie ‘Lean’. Wilt u na deelname aan deze bijeenkomst uw Yellow Belt halen? Dan krijgt u van ons korting op de door Cardiff University geaccrediteerde Yellow Belt.

Resultaat

Na het volgen van de PE Succesvol Lean:

  • Kijkt u anders naar uw organisatie.
  • Kan Lean u elke dag helpen uw business te verbeteren.
  • Herkent u verspilling en weet u deze te elimineren.

Maar nog belangrijker is dat u weet hoe u de klant centraal stelt en wat daarvoor nodig is!

Meld u snel aan!

Wees er snel bij en meld u hier aan. U ontvangt dan tevens het boek ‘Succesvol Lean’ van John Maes en Vincent Wiegel.