Online onderwijs door oplopende besmettingen

De coronamaatregelen in ons land zijn weer aangescherpt door de hoge besmettingscijfers. Door deze oplopende besmettingen gaan wij vanaf maandag 22 november onze lessen volledig online aanbieden.

Fysieke lessen op locatie wordt online

Onze lessen worden vanaf maandag 22 november volledig online gegeven tot in ieder geval 17 februari. Dit geldt voor iedere leslocatie van Avans+. Voor specifieke vragen over het rooster van jouw opleiding kun je contact opnemen met je contactpersoon.

Wanneer het toegevoegde waarde heeft of niets anders mogelijk is, zullen er uitzonderingen gemaakt worden voor introductiebijeenkomsten, praktijkonderdelen, vaardigheidslessen of examens. Deze uitzonderingen worden op locatie georganiseerd waarbij er genoeg ruimte is om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast is het dragen van een mondkapje in ieder gebouw verplicht. Het dringende advies om preventief zelftesten te gebruiken blijft ook in stand. Je wordt op de hoogte gehouden als er een fysieke bijeenkomst wordt georganiseerd en we zullen rekening houden met persoonlijke omstandigheden wanneer je niet fysiek kunt aansluiten, geef dit dan aan bij je contactpersoon. Indien persoonlijke omstandigheden daarom vragen, is het mogelijk om online aan te sluiten bij de fysieke bijeenkomsten.

Pas goed op jezelf en elkaar.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.