Succesvol zijn is uiteindelijk het doel. Mensen volgen een programma bij Avans+ omdat ze de ambitie hebt om meer te bereiken. Men wil zich ontwikkelen. Groeien in het werk en als persoon. En precies daar ligt ónze ambitie, mensen helpen om het beste uit henzelf te halen. 

De doelen van onze klanten zijn voor ons het uitgangspunt om samen meer te bereiken. Maar 'bereik meer’ zien we ook als een opdracht aan onszelf. Het kan altijd beter. We werken continu aan vernieuwing, verandering en verbetering. 

Heb jij een online platform waar deze doelgroep zich bevindt en ben je van mening dat deze optimaal aansluit bij de filosofie van Avans+? Dan is het mogelijk om elkaar te versterken. 

Waarom zou jij de opleidingen van Avans+ promoten:

  • Commissies op 3 verschillende transactie niveaus: brochure aanvraag, adviesgesprek aanvraag en voor een daadwerkelijke inschrijving van een opleiding.
  • Gebruiksvriendelijke & CRO geoptimaliseerde landingspagina’s
  • Keuze uit ruim 300 opleidingen

Kijk jij er naar uit om met ons samen te werken? Neem contact met ons op via website@avansplus.nl. Wij denken graag met je mee over hoe jij het beste Avans+ en haar opleidingen kan promoten en om zo de best mogelijke resultaten te boeken.